2022. december 20., kedd

ORBÁN ÚGY JÖN KI A TEMPLOMOKBÓL, MINT A FARIZEUSOK, AKIKET JÉZUS MÉRGESKÍGYÓ FAJZATAINAK NEVEZETT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.12.19.


Közeledik a karácsony, a NER műkeresztényei elkezdték a templombajárást, a térdepelést, az összekulcsolt kézzel való vonulásokat, aminél undorítóbb, aljasabb és mocskosabb jeleneteket még a NER-ben is ritkán látni, beleértve Borkai jachtozását is, amely legalább az igazi arcukat mutatta meg ezeknek a bűnözőknek, ahogy a közbeszerzést elnyert prostituáltakat keresztény mivoltukban részesítik áldásukban, a szánalmasan luxusnak képzelt, urizáló életmódjuk közepette, aldiboros, lyukas zoknis kultúrájukkal egyetemben.

Nagy karriert futott be a sajtóban és a közösségi médiában az ájtatos képpel, összekulcsolt kézzel, öregasszonyosan a templomból kilépő Orbán, aki arra hivatkozva nem válaszolt egy riporternek, hogy “Ember, most jövök ki a templomból”. Íme, az igazhitű, keresztény miniszterelnök, aki hajnalonként már egy katolikus templomban koptatja a padot, így készül a miurunkjézuskrisztusnak a közelgő megszületésére, mellette pedig az istentelen liberális újságíró, aki nincs tekintettel a templomból kilépő igazhitű keresztényre, akinek eszében még Isten és a miurunkjézuskrisztus jár.

Ennek a pitiáner bűnözőnek igazán nagy szerencséje, hogy a mi Urunk, Jézus Krisztus, a zsidó Messiás, aki ilyen ájtatos pofát életében nem vágott, nincs jelen e pillanatban testben a földön, mert nem korbáccsal verné ezt a képmutatót a templom előtt, ahova ő a bálványok miatt a lábát be nem tenné, hanem szíjat hasítana a hátából. Azt kellene leírni és címlapokra tenni, ami Orbán fejében járt a templomban, ahol alig várta már, hogy a misének vége legyen, és szenteskedő arccal kilépjen az őt váró propagandakamerák elé.

Orbán nemcsak akkor nem válaszol igazi sajtó kérdésére, amikor a templomból kijön, hanem akkor sem, amikor bemegy, és amikor esze ágában sincs templomba menni, mert semmi politikai haszna nem származik a szemforgató képmutatásból. Ezért még akkor is hazudik, mikor a templomból kilép. Az is hazugság, amikor oda bemegy, miközben lop, csal és hazudik. Díszletnek használ mindent, templomot, hitet, vallást, Istent. Ha van valami, ami még a végtelenül türelmes, irgalmas és jóságos Istent is haragra és utálatra gerjeszti, ha gyűlöl valamit, akkor az éppen ez a hamisság.

Jézus együtt evett a vámszedőkkel és a paráznákkal, a farizeusok a “bűnösök barátjának” nevezték. Soha nem kárhoztatott senkit, még a házasságtörő nőt is megmentette, és azokat kárhoztatta, akik semmivel nem voltak különbek nála, és meg akarták a bűnbe esett nőt kövezni. Tanítványait egyetlen dologra figyelmeztette, mint a leggyűlöltebb dologra a világon, hogy kerüljék a farizeusok kovászát, a képmutatást. Ez az ő kovászuk, ami összetartja őket, a képmutatás. Semmitől nem undorodott jobban, mint a képmutatóktól, akik a legnagyobb ellenségei voltak, s akik végül megölték.

Ezek közé tartozik Orbán Viktor hipokrata, farizeus, képmutató gazember, aki mindennek az ellenkezője, amit a Biblia mond. Nemcsak abban, hogy lop, és annyiszor hazudik, ahányszor a száját kinyitja, hanem még az ún. “istentiszteletében” is, amit utálatosnak nevez a Biblia. A Biblia szerint a “tiszta és szeplő nélkül való istentisztelet az Isten és az Atya előtt ez: meglátogatni az árvákat és özvegyeket az ő nyomorúságukban, és szeplő nélkül megtartani magát e világtól”. Nem kell hajnalban felkelni, a testet gyötörni, elég lenne a nyomorultakon segíteni, és a bűnözéssel felhagyni.

Orbánnak, mint miniszterelnöknek, minden eszköze meglenne ahhoz, hogy a Biblia szerint tiszta és szeplő nélkül való istentiszteletet mutasson be az Isten és az Atya előtt, de ő a nyomorultakat nem segíti és nem látogatja (a propagandagyár kamerái nélkül), hanem a nyomorultakat elnyomja, jogaikat korlátozza, a hajléktalanokat üldözi, az őket segítő Iványi Gábort tönkreteszi, a tanárok és a diákok segélykiáltását nem hallgatja meg, őket semmibe veszi. Amikor pedig erről akarja kérdezni egy riporter, akkor arra hivatkozik, hogy “most jövök ki a templomból”. Ez a képmutatás...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.