2022. december 14., szerda

SZIJJÁRTÓ MOSZKVÁVAL EGYEZTETETT – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2022.12.14.


Mielőtt az uniós gázársapkáról tárgyalt volna Brüsszelben

Mielőtt erre a tárgyalásra érkezett volna, hétfőn felhívta az orosz kormány képviselőjét, tájékoztatta a javaslatról, véleményét és támogatását kérte.

Százmilliárdokban mérhető kárt okozott, hogy az Orbán-kormány harcolni kezdett az Európai Unióval

Már önmagában az súlyos károkat okozott, hogy bő másfél éves késéssel érkeznek az uniós pénzek.

A Korrupcióellenes Munkacsoport alelnökének lakcímére egy NER-közeli üzletember van bejelentve

Várady Zoltán Zsolt korábban Mészáros Lőrinc tulajdonolta, mára NER-szuperbankba olvasztott MKB egyik cégének, a Solus Capitalnek a befektetési igazgatója, a kecskeméti fideszes városvezetés vagyonkezelőjének a vezetője, illetve a MOL Zrt. vagyonkezelőjének az egyik vezetője is.

Első nekifutásra nem sikerült elfogadni a Korrupcióellenes Munkacsoport ügyrendjét

A delegáltaknak két hete kiküldött meghívó szerint december 6-ig lehetett észrevételeket tenni a Korrupcióellenes Munkacsoport napirendi javaslatára és Ügyrend tervezetére, az Igazságügyi Minisztérium delegáltja mégis csak a keddi alakuló ülésen kifogásolta, hogy a hatóság által kiküldött Ügyrend tervezet a kívánatosnál jobban támaszkodik a munkacsoport létrehozásáról szóló törvény szövegére, változtatási javaslatait pedig csak a következő, január második hetére kitűzött ülésre ígérte.

És ez így fog folytatódni…

Nyert mindenki, de a legnagyobbat Farkas Flórián

“Micsoda napokat élünk! Országunk, sőt kontinensünk közéletének minden szereplője úgy érezheti, hogy nyert.”

Orbán nélkül érkezett meg Katarba a magyar honvédség repülője

A Flightradar adatai szerint a magyar kormánygépet az OTP érdekeltségébe tartozó két magánrepülő követte Dohába. Sőt, kedden délben a NER kedvenc magángépe, a Mészáros Lőrinc által gyakran használt Bombardier luxusgép is Katar felé indult Ferihegyről.

Szijjártó Péter is Katarban van

“Minden bizonnyal más okból érkeztünk Katarba, mint a többség Reggel szentmise, majd kezdődhet a hivatalos program az energetikai és külügyi tárgyalásokkal” – írta FB-oldalán.
Az Éjjel-Nappal Fidesz két játékosa is egzotikus nyaraláson pihenheti ki a magyar demokrácia nevű valóságshow-t

“A magyar közéleti valóságshow odáig jutott, hogy a forgatókönyvből kiírt szereplőket már a szemünk láttára fizetik ki a mi pénzünkből, ők pedig kalapjukat lengetve, széles mosollyal távoznak a díszletből.”

Nem csak Volner és Bencsik, mások is rájöttek, hogy jobb a Fideszhez bújni

A két jobbikos nincs egyedül, korábban is voltak olyan politikusok, akik a Fidesszel szemben álltak, pocskondiázták, aztán egyik pillanatról a másikra betértek, elfogadtak ilyen-olyan pozíciókat, hirtelen már nem hadakoztak a centrális erőtérrel, megértővé váltak az állampárt törekvéseivel szemben.

Solymár fideszes polgármestere közel hatmilliós jutalmat kapott

A testületin, amelyen a jutalomról döntöttek, spórolási intézkedésről is döntöttek: a karácsonyi díszkivilágítással kapcsolatban a polgármester elmondta, hogy 1,5 millió forinttal emelkedett az ára, így az oszlopokra a kisebb díszeket ki sem teszik.

Kormánybarát civilekkel tárgyalt Rétvári a tanárokról

Brüsszelből ez a jelző nem értelmezhető… okos.

Varga Zoltán a fokozódó fideszes nyomás ellenére sem szeretné eladni a Centrál Médiacsoportot

“… egy NER-közeli barátja ugyanis az őt lejárató cikkek után elhívta kávézni és közölte vele, hogy „Zolikám, ez neked nem kell. Az egészséged a fontos, meg a párkapcsolatod.”

A kormányinfó mibenléte

“Egyértelműen kijelenthető, a kormányinfók nem arról szólnak, hogy átfogó tájékoztatást adjanak mindenkinek minden részletről, minden álláspont megvilágításával, minden lehetséges közlés értelmezésével.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.