2023. január 6., péntek

KELLETT ORBÁNNAK A FIZETÉSEMELÉS, DRÁGA A HOMÁR RÓMÁBAN, NEM EHET MINDIG SZALONNÁT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2023.01.06.


Minden évben elszörnyülködik a magyar, milyen csóró miniszterelnöke van, aki majdnem tíz éven át görgetett egy 700 ezer forintos kölcsönt, amit nem tudott visszafizetni. Miközben a felesége, az apja, a testvére, a lánya, a veje egyenként is multimilliárdosok, nem beszélve a család hűséges és hallgatag gázszerelőjéről, aki az ő jóvoltából a világ egyik leggazdagabb embere. Nem is kifogásolja a magyar ember, hogy végre – amikor ársapkával próbálják fékezni az inflációt, az ország gazdasági csőd, egyesek fagyhalál, éhezés és kilakoltatás felé tartanak – megemelte Orbán a saját fizetését.

Fontosnak tartja a Kedves Vezető, hogy ne szégyenkezzen miatta az ő népe, hogy európai összehasonlításban milyen csóró a miniszterelnöke. Ez is kifejezi egy ország erejét és hatalmát. Legyen csak büszke a magyar ember, mint a Németh Sándor által kifosztott egyszeri hitgyülekezeti tag, amikor megcsodálja az albérletéből Németh villáit, nyaralóit, gyerekei kacsalábon forgó házait, s a lenyúlt ATV-t. Áldott ember a “Sándor”, boldogan táncol ettől egy hites, mielőtt a nylonzacskóból kikaparássza a zsíroskenyeret. Ugyanígy büszke a magyar, hogy Orbán nem marad el Európától.

Csak ő.

Orbán fizetése kétszerese az olasz miniszterelnökének és az összes volt szocialista ország vezetőjének. De a magyar ember annak is örülhet, hogy Orbán Viktor miniszterelnöki fizetése az átlagos európai bruttóbérekhez viszonyítva is jelentős, magasan meghaladja arányosan az átlagot, míg a magyar emberek bruttóbére hátulról a második, mélyen leszakadva az európai átlagtól. Az irigy és demagóg emberek, a liberális, sorosista, brüsszelista kommonisták emlegetnek csak fel ilyesmit. Minderre büszke a magyar ember, és örül, hogy Orbán Viktornak nem kell szégyenkeznie...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.