2023. február 28., kedd

BRÜSSZELBEN NEM ÉRTIK: HA VALAMI EGYSZER NEM JÖTT BE, AKKOR MIÉRT PRÓBÁLKOZNAK RENDRE UGYANAZZAL? – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2023.02.28.


Uniós pénzeket kockáztat a kormány az orvosi kamara élve boncolásával


Visszatérő kifogás volt a magyar kormánnyal szemben – az Európai Bizottság hosszú időn keresztül rótta fel azt a gyakorlatot, hogy a parlament akár egy napon belül hozott törvényeket anélkül, hogy az érintetteket erről megkérdezte volna.

Orbán Viktor tisztogatott egyet az éjszaka az egészségügyi kabinetben

Leváltott kettő, kinevezett három helyettes államtitkárt.

Az állam valóban rohad, valami nagyon bűzlik


“Tanúvallomások alapján az Igazságügyi Minisztériumban „osztályvezetői szinttől felfelé” mindenki tudott arról, hogy mi folyik. Ennek ellenére Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter iránt „erősebb a bizalom, mint valaha”.

A Fidesz nagyágyúi mind felvonultak a parlamenti nyitónapon

Orbán Viktor nem óhajtott időben megérkezni a Tisztelt Ház 2023-as tavaszi ülésszakának nyitányára

“Tordai érdeklődve kereste a miniszterelnököt az ülésteremben, majd miután nem találta, jelezte, hogy nem lepődött meg, mert nincs mire büszkének lenni.”

Latinul szólalt fel Hiller István a parlamentben

Rétvári Bence válaszolt: a liberálisok mindig mindenen csak gúnyolódnak, de a nemzeti oldal tűri ezt a gúnyolódást, és azért nevezte át vármegyéknek a megyéket és főispánoknak a megyei kormányhivatalok vezetőit, mert ezek történelmi elnevezések, Szent István idejében születtek, csak a második világháború után változtatták meg őket a kommunisták.

Volt olyan minisztériumi vezető, aki 10,5 millió forintos jutalmat vehetett fel


“A birtokos innentől kezdve élvezte birtokai jövedelmét, ugyanakkor felelősséggel is tartozott annak igazgatásáért, működtetéséért és védelméért, továbbá hűséget esküdött a királynak. E viszony keretében tehát az uralkodó komoly jövedelmeket juttatott híveinek, ugyanakkor hűségüket és támogatásukat is biztosította, valamint az adott terület igazgatását és irányítását is elrendezte. A földbirtokos, ha birtoka mérete ezt megengedte, továbbadományozhatta annak részeit, hasonló módon és feltételek mellett, mint ahogy ő kapta. Ezt a nemességen belül létrejövő viszonyrendszert nevezik hűbériségnek.” Történelem 9.

Feltűnően kivételeztek egy diákkal a vizsgán a Corvinuson

“…a hallgató családja a sajtóban elérhető, nyilvános információk szerint érdemi Mol-részesedéssel rendelkezik, a szülők pedig személyesen és email-ben is próbáltak nyomást gyakorolni és közbenjárni az egyetem vezetőinél, hogy a gyerekük kaphasson még egy lehetőséget.”

A legolcsóbb ajánlattevőt kizárták, a 4iG nyert, az OLAF beszállt

“A munkánkat háttérben segítő kormányzati forrásaink pontos, tényszerű információt az ügyről nem adtak, de tapasztalatunk szerint nagyon másképpen látják a folyamatot.”

A fegyver az új stadion-projekt, ahol sokat lehet síbolni

Már régen nem Magyarországról van szó, hanem egy nagy bizniszről, amit most a haderő-fejlesztés ügyében végrehajtanak.

Nah, megint fizethetjük a fedélzeti fogyasztásukat.

Lázár kicsit meghátrált a budapesti beruházások leállításában


Fürjes kedvenc projektje speciel azért a süllyesztőben maradt…

A Borsonline szerint földönkívüliek jártak Nógrádban, az Index és az Origo is ufóval rémisztget


Komoly verseny bontakozott ki több kormányközelbe került hírportál között azzal kapcsolatban, hogy ki ijeszti meg minél jobban az olvasóit egy rossz minőségű videó alapján és ki mond minél nagyobbat egy állítólagos Salgótarján felett felbukkant ufóval kapcsolatban, amiről egyetlen forrás alapján számoltak be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.