2023. február 9., csütörtök

ORBÁN VIKTOR MA VÉGRE TALÁLKOZHAT ZELENSZKIJJEL – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2023.02.09.


Ha akar, ha nem…

Azt már bejelentették, hogy Giorgia Meloni olasz miniszterelnök külön is tárgyal majd Zelenszkijjel, de a csúcstalálkozón természetesen Orbán Viktor is jelen lesz, így akár a magyar miniszterelnök is szót válthat az ukrán elnökkel.


A szlovák külügyminiszter kritizálta Magyarországot, Menczer behívatta a nagykövetet

Eljuthat-e oda a magyar politika tíz éven belül, hogy területi követelései legyenek? A brit fogadóirodák elkezdték már a tétek felvételét?

A CÖF is fontosnak érezte, hogy nekimenjen az orvosi kamarának

Vannak kutyák, akiket emberek mentésénél vetnek be, s vannak, akiket csibészelnek.

V. Németh Zsolt államtitkár lett

Többet vagy kevesebbet fog keresni, mint egy orvos…?

A csőd felé taszítja Csepelt Németh Szilárd fideszes belháborúja

Hát, srácok, van az a mondás az erősebb kutyáról…

“Németh Szilárd azonban több önkormányzati fejlesztés megakadályozása mellett egyre több ingatlant gyűjt be, magánalapítványa birtokolja a Hollandi úti kajak-kenu telepet, a Béke téri stadiont és a Gubacsi híd melletti evezős pályát is, nem beszélve az általa építtetett Duna-parti birkózó csarnokról, ahonnan kizárta a csepelieket és ahol százezrekért bérelt neki irodát az Országgyűlés Hivatala.”

Amíg Orbán hatalmon van, együtt kell élnünk azzal, hogy információkat szivárogtathatnak ki Moszkvának

“S hogy meg lehet-e fogalmazni ezeknek az „értelmezhetetlen” lépéseknek a célját, az okát? A biztonságpolitikai szakértő úgy látja, hogy nem, mert nem lehet tudni, hogy mit és miért tesz a kormány. Az biztos, hogy nem látszik mindebben biztonságpolitikai racionalitás.”

Ausztrália leszereli a kínai gyártású térfigyelő kamerákat

Az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok már megtették.

Magyarországra jön az USA fejlesztési ügynökségének feje, civilekkel fog találkozni

A szervezet programjai a jogállamiság védelmét, a demokratikus intézmények és a civil társadalom megerősítését, valamint a független média támogatásán dolgozó független magyar partnerszervezeteket segítik. A Megafon imádni fogja őket!

Még itt: Szele Tamás: Az AI végül megöli a Megafon-sztárokat

Mismásolt, semmitmondott, köntörfalazott Genfben a magyar küldöttség az ENSZ nőjogi bizottsága előtt

Ana Peláez Narváez többször is felszólította a magyar kormány képviseletében megjelent mintegy 20 fős küldöttség képviselőit és az őket vezető Beneda Attilát, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családügyi helyettes államtitkára, hogy mellébeszélés helyett arról adjanak számot, hogyan tartja be Magyarország a mintegy 40 éve elfogadott vállalásait.

A polgármester a gyanú szerint meglopta a magyar államot, de a rácsok mögül tovább bizniszelt vele

Putnik Lázárt korábban jogerősen választási csalás miatt is elítélték, a közügyektől azonban nem tiltotta el a bíróság, így a 2019-es önkormányzati választáson újrázhatott, és nyert is.

Megszüntetik az alvállalkozóival pereskedő, Orbán Áronnal hírbe hozott céget

Orbán Viktor miniszterelnök fivére a céges kapcsolódási pontokon is köthető az ügyhöz, nem csak az alvállalkozók elmondása alapján. Országszerte feljelentették alvállalkozói az Octopus Invest Kft.-t, miután a cég szerintük nem fizette ki nekik az elvégzett munkáért szerződött összegeket különböző állami beruházásokon.

Törökországban letartóztatják azokat, akik „provokatívan posztolnak” a földrengésről és a mentésről

A provokátorok azt firtatják, fel volt-e készülve a kormány a hasonló esetekre, valamint azt is, hogy a kártyavárakként összeomló épületeket kik építették és miből. A Twittert is blokkolják, miután a hatóságok lassúsága miatt az ellenzék önálló mentésbe kezdett.

Hogyan tudja kezelni az Erdoğan-rezsim a pusztító földrengés következményeit?

Törökországban idén nyáron köztársasági elnöki és parlamenti választások lesznek. Az államfő máris megjelent a romok között a mentés dandárjában, de a katasztrófa következményeinek elhárítása, a felelősség kérdésének feszegetése vélhetően fontos része lesz a kampánynak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.