2023. február 21., kedd

PINTÉR SÁNDOR ÚJABB VERESÉGET SZENVEDETT – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA
2023.02.21.


Rogán és Pintér nem éppen rózsás viszonyáról számos pletyka kering

Ez érdekes helyzet, mert Rogán ül a nyeregben, de Pintér meg sokat tud… Na, nem a pedagógusokról meg az egészségügyről…


Kubatov Gábor és egy belügyminisztériumi dolgozó neve is felbukkan a Schadl-ügy irataiban

A Telex birtokába került hangfelvételek és nyomozati anyagok szerint Kubatov Gábortól, a Belügyminisztériumból és az egyik parlamenti kabinetből is megkeresték Völneréket a szakvizsga miatt

Csaknem háromszázmillió forintért épül „exkluzív” játszótér Budapest belvárosában

Egy januári bizottsági előterjesztés szerint a játszótér 402 négyzetméteres, ennek alapján az egy négyzetméterre vetített ár több mint 680 ezer forint.

Négy hónappal kilakoltatása után hunyt el Kovács Zsuzsa, akit az önkormányzat utcára tett

A kódexkutató-irodalomtudóst a kormánymédia gyakorlatilag élő pajzsként rántotta bele a kilakoltatások körüli politikai botrányba, hogy saját imázsát mentse, mondván, az idős nőért úgysem kár, hiszen „nem tudott együtt élni a közösséggel”.

A Hodászt zaklató pap felmentését latin nyelven, belső körlevélben közölte az esztergomi érsekség annak idején

“Az esztergomi érsekség soha nem válaszolt az elmúlt négy évben újra meg újra elküldött kérdéseinkre. Ezért sejtésünk sem lehet arról, hány papjuk ellen indult eljárás molesztálási ügyekben.”

Feljelentette az Origót a Helsinki Bizottság

„Természetesen pontosan értem, miért ír szemenszedett hazugságokat rólam a propaganda. Azt is tudom, hogy ez végig fog futni mindenhol. Ha azt hiszik, hogy ezzel megijeszthetnek, hogy emiatt mást vagy máshogy fogok csinálni, mint amit szakmai tudásom és meggyőződésem diktál, akkor még ennyi év után sem tudják, hogy engem nem ilyen fából faragtak”.

Rendeletben könnyítette meg a kormány az erzsébetvárosi török magániskola felújítását

“A Hernád utca 52 szám alatti épület felújítását a kormány korábban nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította, most pedig az egyes beruházásokkal összefüggő közigazgatási hatósági ügyek nemzetgazdasági jelentőségű üggyé nyilvánításáról szóló kormányrendelet módosításáról szóló rendelet módosításával még azt is elintézte, hogy még csak le se kelljen folytatni a településképi szakmai konzultációt az érintett önkormányzattal a felújításról.“

Élete beszéde előtt Putyin

“Putyin egyszerűen nem tud olyant mondani, amivel ezt a veszteséget ellensúlyozni tudja saját népe számára. Olyant viszont igen, ami további szenvedést és károkat okoz Ukrajnának és Európának.”

Hogyan titkolta a Fehér Ház Biden kijevi látogatását?

Bár a sajtóban Biden elnök Lengyelországi látogatása kapcsán többen pedzegették, hogy esetleg Ukrajnába is elutazhat, a látogatás mindenkit váratlanul ért.

Teljes médiacsend mellett egyeztet a magyar kormány az ukrajnai fegyverszállításokról Brüsszelben

Az Átlátszó riporterének Belgiumba kellett utaznia ahhoz, hogy személyesen győződjön meg a magyar részvételről: helyszíni riportjuk a brüsszeli NATO-központban tartott nemzetközi megbeszélésekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.