2023. február 6., hétfő

UNGÁR PÉTER: AZ ÖSSZEFOGÁS HALOTT

NÉPSZAVA
Szerző: P.L.
2023.02.06.


Az LMP társelnöke szerint verseny helyett „moralizáló picsogás” lett jellemző a választási vereség után. Schmuck Erzsébet, a párt másik társelnöke pedig egyebek között arról beszélt, hogy az akkumulátorgyárak építése nem az emberek és az élhető jövő, hanem az országba behozott autógyárak érdeke.


Meglehetősen kemény szavakkal bírálta az ellenzéket Ungár Péter, az LMP társelnöke a párt kongresszusán. A 24.hu szerint a politikus beszélt a debreceni akkumulátorgyár ügyéről, de felszólalásának nagyobbik részében az ellenzékkel kapcsolatban fejtette ki a véleményét.

Jövőre már késő lesz, most kell küzdeni az akkumulátorgyárak létesítése ellen, mert ha megvalósulnak a tervezett beruházások, azok helyrehozhatatlan pusztítást okoznak a kormányzati ciklus végére - jelentette ki a politikus. Szemfényvesztésnek tartja, hogy ezek a beruházások megoldanák a magyar gazdaság bajait, és azt a felfogást is zsákutcának nevezte, amely a külföldi tőke Magyarországra csábításában látja a megoldást.

Az ellenzék állapotára rátérve Ungár Péter kijelentette, verseny helyett moralizáló picsogás lett a jellemző a tavaly áprilisi választási vereség után. Elmondása szerint évek óta hallgatták, hogy rajtuk múlik a választási győzelem, a tavalyi teljesítmény azonban egy tisztességes vereséghez sem volt elég.

„Az összefogás halott”

- vonta le a következtetést...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.