2023. március 27., hétfő

„HA KUTYAKÉNT KEZELJÜK A NŐT, ÉVI 150-ET FOG FIZETNI!” – ÍGY ZAJLOTT SCHADL ÉS GAZDI LEGNAGYOBB ÁTVERÉSE

TELEX
Szerző: WEILER VILMOS
2023.03.27.


2021. áprilisi idézet következik. Beszélők: Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke, és R. Róbert, Schadl barátja és esküvői tanúja, akire következetesen Gazdiként hivatkozik. A téma egy iskolákat működtető alapítvány, és a mögötte álló cég, a telefonbeszélgetés körülbelül így zajlott:

Gazdi: Véleményed szerint mennyi pénz van benne? Olyan buta emberek csinálják, Gyuri, én nem bántok meg senkit.
Schadl: Nekünk ha van belőle egy évi százötven, én annak nagyon örülnék.
Gazdi: Ha kutyaként kezeljük a nőt? És beállítjuk a sorba?
Schadl: Igen.
Gazdi: Hát évi százötven az úgy megjön, hogy soha nem mész oda. Csak fenyegető sms-t írsz.

Egy koordinált letartóztatás

Schadl Györgyöt 2021. november 5-én, 13.38-kor állították meg a készenléti rendőrök a ferihegyi repülőtér előtt, amikor Dubajba készült a feleségével. Nem sokkal később, 15.20-kor rendőrök jelentek meg egy Budapest belvárosában lévő szállodánál, ahol információik szerint R. Róbert, Schadl „gazdája” lakott.

A rendőrök a szálloda előtt várakoztak, amikor megláttak egy Gazdira hasonlító férfit, igazoltatták, és kiderült, hogy Gazdi lakótársa, Sz. Gábor volt az. Ő először tagadta, hogy ismerné Gazdit, de mikor a rendőrök azt kérték, vezesse fel őket a szállodában bérelt szobájába, a liftben elismerte, hogy együtt laknak. A közös lakosztályuk az ötödik emeleten a liftből nyílt, érkezésükkor Gazdi az asztalnál ült. (A kihallgatáson később Gazdi azt vallotta: akkor már nyolc éve lakott szállodában.)...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.