2023. március 31., péntek

ORBÁN IRIGYLI, HOGY B@ZMEG

REZEDA VILÁGA
Szerző: Rezeda
2023.03.31.


Mint tegnap lehangoltan elmélkedtünk róla, Fónagy államtitkárból kibukott a trágyadomb melletti budoárja, és bazmegelve küldte kapálni a Momentum elnökét, mert kordont bontott a Karmelitánál. Az derült ki gondolkodásunk során, hogy ez nem véletlen, nem egyedi, ilyképp csodálkozni rajta voltaképp nincs mit. Azt nem mondtuk ki, hogy ezek ilyenek, csak utaltunk rá, mára azonban kiderült, nemhogy ez a módi, hanem jól is érzik benne magukat, mert Orbán Viktor is beszállt a buliba. Igaz, csak virtuálisan, mert tőle manapság csak ennyi telik, vidékre menekül vagy a Kossuthba, élettel már nem nagyon találkozik, ez okozhatja, hogy elveszíti a valóságot, és egy maga teremtette álomvilágban éldegél.

Voltak hullámverései a nem orbánsajtóban Fónagy államtitkár tulokságának, következésképp a kedves vezetőhöz is eljutott a híre, és örömmel fogadta a történéseket. „Irigyellek János” – kommentálta, és adta áldását ez a mi egyetlenünk a magyar köz-, és fideszélet eme újabb gyöngyszemét. Nagy valószínűséggel aztán történt egy kis visszahorgadás a felhőtlen lelkesedésben, mert később az egészet cakumpakk tüntették el. Ám épp elég ideig volt kint ahhoz, hogy a drótok megőrizzék az utókornak okulásul, és egy eljövendő szerencsésebb idő számára elszörnyedő elrettentésül, hogyan nem kellene élni és gondolkodni, ha az ember intellektuálisan és morálisan tartja magát valamire.

Orbánnak azonban ennyi a horizontja. Hogy eltelten tapsikol a bazmegelésnek, csak még az nem világos egészen, mi is ebben az, aminek olyan felhőtlenül örül. A nyelvhasználatnak, az ízesen tapló magyarságnak, vagy annak, hogy irigyellek János a frontvonalon volt ekkora hős, és a szemtelen momentumosnak jól megmondta face to face, ahogyan kérges kezű férfihoz illik. (gémes kút, malom alja, fokos) Illetve gyere ki a kocsma elé, és más egyéb elintézési módok. Ez az is, amikor Orbán kedves vezető tucatjával cipeli a hátán a brüsszeli lipsiket. Nála – és a Fidesznél – ez így megy az asszony pofozása közben, ha nem szül eleget. Viszont innen nagyon messze vezetnek az utak, el, egészen a barna ingekig.

Látjuk ugyanis ebből a történetből (is), hogy Orbánnak ugyan undorítóan nagy a pofája, viszont beszari alak, ebből fakad, hogy mindig csak a partvonalról buzdítja tapló aljasságra az övéit, rádión keresztül uszít, és az irigyellek János eseténél fajsúlyosabb dolgok is fakadnak ebből nagyon sajnálatosan. Mert ugyanígy tegnap jött a hír arról is, hogy elítéltek egy férfit, aki irigyellek Jánostól alig különbözve késsel fenyegetett egy leszbikus párt a budapesti villamoson. Ha a villamosvezető közbe nem lép, még vér is folyt volna, olyan nagy volt a NER nevelte vadbarom felháborodása, amikor azt látta azon a villamoson, hogy az apa nem mindig férfi, ellenben az anya mindig nő, mert ez nem lehet másképp.

Még mindennaposnak is volna mondható az eset. Gyakorta olvasni híradásokat megtámadott színesbőrűekről, fenyegetett asszonyokról, akiknek az a bűne, hogy kendőt viselnek. Az indulatok mindig olyanok ellen manifesztálódnak, akik Orbán megfogalmazásában kevert fajúak, vagy mások, mint a hófehér bőrű, keresztény magyarok, de minden további helyett itt utalunk arra, hogy ez a színtiszta nácizmus a NER köntösében. Szóval az ilyesmi majdnem mindennapos, tegnap azonban szintet lépett a téboly, amikor a leszbikusokat késsel fenyegető vadbarom megnevezte a felbujtóját a bíróság előtt. Elszólta magát mintegy, előadta azt a mentséget, amit talán nem kellett volna, mégis megtörtént.

„Orbán Viktor is hasonlóan gondolkodik” – magyarázta a rémségek kicsiny boltját a bíróság előtt a késsel hadonászó, s hogy teljes legyen a kép – miképp is gondolkodik Orbán, mint ő -, még az is kiderült, hogy áldozatait ekképp fenyegette, akárha Orbán ezek szerint: „Az összes ilyet meg kell ölni…Mit buziskodtok itt? Elvágom a torkotokat, kivéreztetlek benneteket.” – Fedte fel lelkének éjfekete tartalmát hősünk, aki mindehhez saját bevallása szerint Orbántól merített ihletet. S ha most valaki a kedves vezető védelmében előadná, ő annyira angyali lelkű, hogy ilyet nem mondott, megjegyezzük, ilyet valóban nem. Viszont Hitler papa sem mondott olyat soha, hogy a zsidókat ki kell irtani. S mint az ismeretes, mégis megtörtént.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.