2023. március 6., hétfő

ÚGY TŰNIK, LASSAN “IDŐSZERŰ LESZ” ORBÁN VIKTOR KIJEVI LÁTOGATÁSA – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2023.03.06.


Épp a “technikai részleteket” tisztázzák a felek

Amint azt látják, hogy minden előfeltétel adott, akkor a látogatásra is sor kerülhet… Vajon milyen feltételekről lehet szó? Eddig akik ott jártak, nem nagyon hangoztattak ilyesmit…

Szijjártót frusztrálja az EU-s vita a forrásokról

Mondjuk vagy mutassuk, hogy minket mi frusztrál…?

Kövér László Kenyába utazott

A rendszerváltozás óta először utazott hivatalos látogatásra magyar házelnök a kelet-afrikai országba.

Orbán gengszterokráciájánál is veszélyesebb romboló külpolitikája

Radványi Miklós, magyar származású amerikai közíró arra a következtetésre jutott, hogy Putyin közvetett támogatása, valamint a NATO és az EU politikájával ellentétes agresszív, Kína-barát kampánya mára kritikus helyzetbe sodorta a kettő között lavírozni próbáló Orbánt.








Meddig szédíthető a társadalom kettős kommunikációval?

“A biztonságpolitikai szakértő szerint a kormány kifelé és befelé történő kettős kommunikációja mostanra teljesen nyilvánvalóan üti egymást, ez az ellentmondás pedig elér az emberek pénztárcájáig is, hiszen az infláció (hibáztassa bár érte a kormány Brüsszelt és a szankciókat) hatásait nem lehet nem észrevenni.”

Az Orbán-kormány ellenségképgyártási igyekezetének egyik legsötétebb példája

Nem létező (vagy így nem létező) veszélytől védik a fiatalokat, összemossák a menthetetlen pedofíliát a szexualitás sokszínűségével. És aki ezt szóvá teszi, a balliberális ellenzék például, máris ráégethető egy újabb kellemetlen billog.

Megéri tovább blokkolni a svéd és a finn csatlakozást?

A magyar légierő bánhatja a kormány zsarolását vonakodását a NATO-bővítés ügyében.

Varsó bivalyerős haderőt épít

A lengyel hadsereg néhány éven belül Európa egyik legerősebb hadereje lehet.

„A V4 szétesett, miután Orbán Viktor radikálisan az oroszok oldalára állt, a többiek pedig az ukránokéra”

“A PiS nem akarja látni Orbán oroszbarát és ukránellenes fellépését. Persze hivatalosan azt mondják, hogy más véleményük van, mint neki, de ezt nem nagyon hangsúlyozzák, hiszen Orbán és Kaczynski eszmeileg azonosak. Összeköti őket az Európa-ellenesség, az autoriter fellépés, csak ezt most némileg zavarja az ellentét Ukrajna ügyében. Szerintem ez a konfliktus felületi.”

Kiszolgáltatott külföldi munkásokkal lehet csak megtölteni az épülő magyar akkugyárakat

Ha kifejezetten az akkumulátorcella-gyártásról beszélünk, ahol a legtöbb, több ezer dolgozó kell majd, ezekben a gyárakban a létrejövő munkahelyek nagy része betanított munka, nem kell hozzá szakképzettség.

LMP: Akkugyárügyben az Unióra sem számíthatunk

Az EU intézményei is nagyvállalati érdekeket szolgálnak a párt szerint.

Hadházy Ákos pár nap alatt olyan sok kormánypárti lap ellen nyert személyiségi jogi pert, hogy nem fér ide a nevük a címbe

Az ítéletek nem jogerősek, de korábban Hadházy már hasonló közlések miatt több mint tíz jogerős személyiségi jogi pert már megnyert, amelyek többsége már a Kúrián is megfordult.

Hadházy: A kormány 1 milliárdot adott egy MÁR MEGLEVŐ zajvédő föld töltés építésére

“A kormány időgépet épített“, vagy “az egész egy bődületesen szemtelen, nyílt színi, aljas lopás. Ahogyan a határozat alján áll: Orbán Viktor s.k.”.

Amerikai lakásbérlés, 320 ezres podcastok és Századvég-tanulmány a Turisztikai Ügynökség kifizetései között

Tavaly augusztusban a Szent István napi állami ünnepség költségei után kutatva vette észre az Átlátszó, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség honlapján nem elérhetők a nettó 5 millió forintot elérő szerződéseik listája, holott azt a jogszabályok szerint közzé kéne tenniük. Adatigénylésben kérték ki a felsorolást, amelyet végül 3 hónap időhúzás után küldött el az állami szerv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.