2023. április 6., csütörtök

ISTENKÁROMLÁS ÉS KISKORÚAK VESZÉLYEZTETÉSE A MAKÓN GYEREKEKKEL CIPELTETETT KERESZT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2023.04.06.


A képmutató álkeresztény politika nemcsak istengyalázás, nem csupán a kereszténységet hamisítja meg és utáltatja meg az emberekkel, hanem kisgyerekek belekeverése kimeríti a “kiskorú veszélyeztetése” büntetőjogi tényállását. A magát “kereszténynek” nevező fasiszta rezsim túlteljesítő porkolábjai nem ismernek határt a képmutatásban, hogy magukat kereszténynek és jónak mutassák, miközben a kereszténység mindannak az ellentéte, amit ők képviselnek és művelnek.

Makón a Szignum Kéttannyelvű Egyházi Általános Iskola kisdiákjaival cipeltettek egy fa keresztet, amiről a város fideszes polgármestere posztolt ájtatoskodó beszámolót a Facebookon. Jézus Krisztus megváltása a helyettesítő áldozatról szól, hogy Isten Fia kifizette mindenki bűneinek az árát, megváltotta a világot, ingyen kegyelemből igaz emberré tett mindenkit, aki elfogadja ezt a tökéletes áldozatot. A keresztény hit lényege, hogy az ember felszabadult az Ádámtól örökölt bűn és annak büntetése alól, a kereszt annak jelképe, hogy az embernek nem kell bűnhődnie.

Ehhez képes az antikrisztusi álkeresztény képmutatók állandó bűntudat keltésével azonosítják a kereszténységet és gyerekek vállára helyezik Jézus Krisztus keresztjét, a kivégzőeszközt. Mellettük római katonáknak öltözött felnőttek hajtják őket. A Btk. szerint a kiskorú veszélyeztetése bűncselekményt követik el azok, akik a nevelésükre bízott gyerekek fizikai, lelki és érzelmi fejlődését veszélyeztetik. A gyerekeket bűntudattal terhelő politikusok, tanárok, iskolák kimerítik ez a bűncselekményt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.