2023. április 6., csütörtök

NAVRACSICS TIBOR ELKÖLTÖZÖTT A FELESÉGÉTŐL – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2023.04.06.


Family first


“…a sajtó képviselőit arra kérem, legyenek tekintettel a gyermekeinkre, és tartsák tiszteletben a döntést. Köszönöm.”

Még itt:

“…Innentől fogva a válás kikürtölése voltaképp Varga Judit Szájer-féle eresze, ami az olvasatunkban a hazugság és szemforgatás szinonimája. Valamint az aljas képmutatásé. A vizet prédikálásé és bort ivásé, illetve lehetne folytatni annak jellemzését, amikor lehull az álca, és szikáran áll előttünk a hazugság maga. S ha még volna is bennünk annyi gyerekszoba, hogy Varga nacsasszony válásával – mint magánügy – ne foglalkozzunk, mégis feljogosítva érezzük magunkat erre, mert ő annak a hatalomnak az ordas képviselője, amelyik a gatyánkban matat minduntalan, és szemforgató-ájtatos módon írná elő, hogyan is kellene élnünk. Mi több, hogy mit kellene gondolnunk. Leginkább azt, amit számunkra előírnak, miközben ők mást cselekszenek permanensen.” Rezeda: Varga Judit az ereszen

Menczer szerint mind meghalunk

Felmondja a leckét.

Kormányinfót tartanak ma

Újabb bérlet…?

Annak éri meg drága orosz gázt venni, aki ezzel jól jár

“Korántsem véletlen, hogy az Orbán-kormány szeret az autoriter államokkal „üzletelni”. Azoknál ugyanis része az üzletnek, hogy bizonyos beszerzett mennyiségű termék után bizonyos részösszegeket átutalnak „valahova”. Ezt ők imádják. Egy német cégnek nyilván nem lehet ilyet előadni, de egy azeri, vagy egy orosz cég számára teljesen természetes része a működésnek. Ott így működik a világ.”

A műemlékvédelem után a műtárgyvédelmet is megtörné a kormány

Lázár János, az egyik olvasat szerint, azért nyúl bele drasztikusan a műtárgyvédelembe, hogy segítse a történelmi arisztokrácia restitúciós igényeinek kielégítését.

Az MNB cégének festményvásárlásairól

A portál összesítése szerint eddig több mint 4 milliárd forint közpénzt költöttek erre a célra. Eleinte néhány hetente vettek képeket, majd tavaly kicsit lelassult a beszerzési láz. Most azonban ismét nekibuzdultak és kinéztek pár képet, de az eladót és az árat kitakarták a hivatalos iratokból.

Lehulladékozta az újságírót a székletfixált fideszes képviselő

És ehhez sincs… Bizonyos szint fölött, ugye…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.