2023. április 2., vasárnap

OLYAN HORGÁSZ MÉG NEM SZÜLETETT, AKI AKKORÁT HAZUDNA, MINT ORBÁN AZ EU-RÓL ÉS A HÁBORÚRÓL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2023.03.31.


Orbánnak a legteljesebb mértékben elment az esze, belebolondult az oroszokba vetett reménységébe, hogy azok majd megroppantják a liberális demokráciákat, a szabad és demokratikus Nyugatot, viszont vereségre állnak Ukrajnában, ahol népirtást folytatnak és háborús bűnöket követnek el. Az ukránokhoz érkeznek a nyugati tankok, fegyverek, és hamarosan megindul az ellentámadás, hogy kisöpörjék Putyin mocskos hordáit Ukrajna területéről. Emellett Orbán nem tud mit kezdeni az általa elszabadított inflációval, ami háromszorosa az uniós átlagnak, ezért mindent a háborúra ken.

Ez áll a Kossuth Rádióban elmondott vészjósló interjúja mögött, amelyben nemcsak a világháború veszélyével fenyeget, ha az ukránok nem adják meg magukat az oroszoknak és nem teszik le a fegyvert, hanem azt a bődületes hazugságot kezdte el mondani, hogy “megkérdőjeleződött az Európai Unió léte és értelme”, aminek éppen az ellenkezője igaz. Az EU megvédte Európát az oroszok terjeszkedésétől és fenyegetésétől és megállította a barbár tömeggyilkosokat (Orbán csókos barátait) Ukrajnában. Orbánnak pedig éppen ez fáj, mert ez keresztülhúzta az illiberális számításait.

Emellett ez az uszítás azt jelenti, hogy Orbán fasiszta önkényuralmi rendszere egyre távolabb kerül az uniós pénzektől, s ezért Orbán szerint végképp elveszíti az uniós tagság az értelmét. Ez lesz a szöveg, amikor Orbán kivezeti Magyarországot az Európai Unióból a “senki földjére”, hogy nincs értelme az Európai Uniónak, elveszítette az értelmét, s az oroszok martaléka és a kínaiak gyarmata lesz. Közeledik a nyílt fasiszta diktatúra, mert Orbánnak ezek a lépései valódi ellenállást váltanakmajd ki a magyarokból, ha megértik, hogy kivezeti őket az EU-ból és leereszti rájuk a vasfüggönyt.

Orbán oroszpárti és háborúpárti retorikája csúcsra jár, amikor arra használja a magyar parlamentet, hogy utasítására megszavazzák az ő elmebeteg hazugságait az oroszok oldalán. Sikerült a svéd NATO-csatlakozást megakadályoznia, amivel nagy szolgálatot tett Putyinnak és az oroszoknak, most pedig nyugatellenes, EU-ellenes, Amerika-ellenes és NATO-ellenes “határozatot” fogadtat el a 135 bátor emberrel, akiknek lassan tényleg bátornak kell lenniük, mert ha a magyarok megértik, hogy mi készül, az első fára húzzák fel őket a “félázsiaiak”. Orbán a szakadékba vezeti az országot.

Nevetséges, ahogy a parlamentet ilyen hazug nyilatkozatok elfogadására használja fel. Ezzel csak megmutatja, hogy mi a magyar “parlament”.

Orbán hazugsága a “békéről” az oroszok háborús céljait szolgálja, hogy az orosz front ne omoljon össze, és Putyin erőt gyűjtsön. Ha az oroszok elfoglalhatják Ukrajna bármely részét, akkor soha nem lesz béke, és idő kérdése, hogy az oroszok mikor terjeszkednek tovább, egész Európát fenyegetve. A Kremlben egy elmebeteg tömeggyilkos, háborús bűnös ül, akit megroppantottak a nyugati szankciók, ezért nem tudja finanszírozni a háborút, de az elszámított kalandor háborújából nem tud visszavonulni sem, mert akkor neki vége. Béke viszont csak akkor lesz, ha távoznak az oroszok.

A világháborús veszélyt egyedül az oroszok okozták és ők jelentik. Orbán viszont a Nyugatot okolja azért, mert ellenáll az orosz terjeszkedésnek. Egyetlen szava nincs az oroszokhoz, pedig ők fenyegetnek atombombával és világháborúval, ami Oroszország végleges pusztulásával járna. Orbán a nevetséges fenyegetésével hiszterizálja a magyarokat, és azt a hamis látszatot kelti, hogy a “béke” egyetlen feltétele az oroszok előtti kapituláció. Orbán egy rossz orosz ügynök, aki ezzel kivezeti Magyarországot Európából, és elmebeteg tömeggyilkosokhoz csatolja az ország szekerét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.