2023. május 3., szerda

A PÁPALÁTOGATÁS UTÁN AZ „ISTENTELEN” LETT AZ ELLENSÉGEK ÁLLANDÓ JELZŐJE

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2023.05.02.


Szijjártó Péter tesztelte a pápalátogatás után kiadott új jelszavakat, és valamennyit felsorolta a felújított hegykői egykori katolikus Öreg iskola átadóján. Egy goebbelsi propagandán nevelkedett és annak köszönhetően „külügyminiszteri” pozícióba emelkedett hazudozónak nem okoz problémát, hogy miközben a nyugati „istentelen” ideológiákat (értsd: az emberi jogokat, a jogegyenlőséget és a szabadságot) szidalmazza, elfelejti méltányolni, hogy a felújítás 220 millió forintos kormányzati és európai uniós támogatásból készült. A pénz a „istentelen” Európai Unióból származik.

A magyar homofób törvényre célozva azt mondta, hogy „istentelen ideológiák nyomásgyakorlása zajlik, amikor az iskolákat különböző civil szervezetek akarják elfoglalni, amelyek megkérdőjelezik a szülők jogait és helyét, ezzel szemben a jövő a közösségépítésben van, és itt kulcsszerepe van a katolikus egyháznak is”. Először is, a világnézetileg semleges iskolák kényszerű egyházi kézbe adása az, ami megkérdőjelezi a szülők jogait és helyét, mert egyházi, vallási oktatást erőltetnek mindenkire, és elzárják a szülőket a világnézetileg semleges oktatás választásának lehetőségétől.

A pápalátogatás után beindult nagy keresztény hazudozás keretében az új ellenség az „istentelen”. Elég lesz valamire azt mondani, hogy „istentelen”, és annak vége, azt kivégezték. Az „istentelen” elfogadhatatlan, és ez a tolvaj, fasiszta és istentelen banda fogja megmondani, hogy mi istentelen és mi nem az. A II. világháború előtt ugyanez volt a szöveg, az „istentelen” zsidók Auschwitzban végezték. Azt mondta, a rendszerváltásig tartó „istentelen diktatúra” brutális pusztítást végzett, „az oktatás tönkretételével és az egyházak ellehetetlenítésével próbálták szétverni az ország jövőjét”.

Ennek minden szava hazugság, mert olyan pusztítást senki nem végzett az oktatásban, mint az ISTENTELEN, képmutató Orbán-rendszer, amelyben hónapok óta tüntetnek tanárok, diákok, szülők az oktatás lepusztítása és a tanárok ellehetetlenítése és vegzálása ellen. Ez a farizeus, képmutató, fasiszta és ISTENTELEN banda most rákapcsolt a „keresztény” frazeológiára, kijelentve, hogy ma a „kereszténység vált a világon a legüldözöttebb vallássá”. A legüldözöttebb igazi keresztényt egyébként Iványi Gábornak hívják, aki valódi üldözért él át az istentelen Orbán-rezsim részéről.

Ezzel szemben az igazság az, hogy ha valaki ragaszkodik a „keresztény” ideológiával szemben az egyéni emberi jogaihoz, azt ők keresztényüldözésnek nevezik. Ha valaki nem engedelmeskedik a fasiszta ideológiának, az üldözi őket. Miközben a „kereszténységnek” csúfolt fasiszta Orbán-rendszer üldöz mindenkit, aki ideológiailag nem azonosul velük, s ragaszkodik a saját szabad életéhez és alapvető emberi jogaihoz. Szijjártó ezután előadta a keresztény hőst és mártírt egyszerre: „Minket, magyarokat, kemény fából faragtak. Mi, magyarok, ellenálltunk minden létező sötét eszmének.”

Ezzel szemben a valóság az, hogy jelenleg Magyarországon a legsötétebb középkori feudális ideológia és a fasizmus eszméjének keveréke uralkodik, melynek egyik legsötétebb képviselőjét Szijjártó Péternek hívják. Sajnálatos módon a magyarok nem állnak ellene ennek, pedig valóban voltak olyan magyarok, akik ez ellen harcoltak, mint az 1848-as forradalom és szabadságharc hősei, és olyan költők, mint Petőfi Sándor, Ady Endre és mások, a magyar nép legjobbjai. Orbánnal viszont a legrosszabb magyar hagyomány, az ország szemete került hatalomra.

Ezután kiderült, hogy amikor Deustch Tamás az amerikai nagykövetet fenyegette azzal, hogy a magyarok minden megszállót „hazaküldtek”, akkor nem(csak) saját butaságát és hazugságát kürtölte világgá (mivel a valóság az, hogy a magyarok soha senkit, egyetlen megszállót nem győztek le, nem küldtek haza, hanem a megszállók vagy maguk elmentek, vagy mindig valaki más szabadította fel őket, néha egy másik megszálló), hanem az a fasiszta-náci orbáni-goebbelsi propagandagyár terméke, amit ez a sok hazug gazember papagájként ismétel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.