2023. június 7., szerda

A DOHÁNY MEGINT LÁZÁR JÁNOSHOZ KERÜL – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2023.06.07.


Hazatért a trafikmutyi

A trafikmutyiként emlegetett folyamat során Lázár continentalos barátai több száz trafikkoncessziót húztak be, hangfelvétel bizonyította, hogy párthűség alapján osztották a jogokat, a pályázatok kiértékelése tökéletesen önkényes volt.

34 hektár szőlőt vásárol Orbán Ráhel Tokajban

Ráadásul részben ugyanazokat a földeket vásárolná most meg, mint amiket az édesanyja anno egyszer már megszerzett, majd az Orbán család vagyonosodása körül közel húsz éve kitört botrány után tovább is adott az idén elhunyt Kékessy Dezsőnek.

Brutális áremelés jön az üzemanyagoknál, az alkoholoknál és a ciginél

És akkor most tessenek elolvasni az első két hírt újra.

Itt a megszüntetett állami beruházások frissített listája

A rengeteg asporberuházás mellett iskolás és egészségügyi intézmények beruházásai is elestek átmenetileg.

A gazdaságfejlesztési miniszter jól megcáfolta a kormányzat eddigi érvelését

Kissé udvariatlanul bánik a gazdaságfejlesztési miniszter a kormány hónapok óta építgetett érvelésével, miszerint uniós pénz nélkül márpedig nem tud Magyarország az oktatásba fektetni: a pedagógusok béremelése nem lehetséges az uniós források nélkül. Nagy Márton gyakorlatilag lebontotta a kormányzati érvelést, sőt, még rá is lépett…

Az ország számára nem kecsegtet sok jóval Orbán mozgalmas hétfője

„akár a magyar gazdaságról, Magyarországról, a magyar lakosságról van szó, akár Európáról, a szövetségeseinkről, a transzatlanti kapcsolatainkról, Orbánnál mindent felülír, hogy meg akarja tartani a hatalmát, lehetőleg kétharmaddal”.

Tavaly is Magyarországon találta a legtöbb szabálytalanságot az OLAF

2022-ben 15 vizsgálatot indítottak magyar csalásgyanús ügyekben, ebből 10 esetben végződött az eljárás azzal, hogy valamilyen pénzügyi következményre tettek javaslatot. Türkmenisztán, Banglades, Afganisztán, Ukrajna, de Uganda és Zambia is szerepel a listán, de ezekben az országokban összesen három bűncselekmény-gyanút fedeztek fel.

Úgy nyerte el 35 évre a hulladékkoncessziót a Mol, hogy engedélyre sem volt szüksége

Az olajtársaság azt állítja, hogy csak az alvállalkozóknak kell engedéllyel rendelkezniük. A szerződésben viszont más szerepel.

Nyomozást rendelt el a rendőrség Deutsch Tamás testvérének ügyében

A BRFK Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály nyomozást rendelt el különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt.

Amerikát is meglepte, hogy a magyar kormány azonnal otthagyta az orosz “kémbankot”

A pénzintézettől kiszivárgott, majd a Direkt36 által megszerzett iratok szerint amikor 2022 tavaszán az OTP úgy döntött, hogy megszünteti az NBB számláit, akkor az orosz bank a miniszterelnök gyerekkori barátjának, Mészáros Lőrinc résztulajdonában álló MKB Banknál (amely most már a Takarékbankkal együtt összeállt az MBH-ba) talált menedéket, ott tudott pénzügyi tranzakciókat lehetővé tevő számlát nyitni.

Beindult a CÖF szellemi honvédelme

Plakátkampányt indítanak, háborúpárti balliberálisokat és EU-ból való kilépést emlegetnek.

“Rendszerszintű korrupció pedig egész biztosan nincs” – állítja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.