2023. június 14., szerda

MEGSZÜNTETTÉK A BORKAI ZSOLT KÖRÜLI NYOMOZÁST – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA.HU
2023.06.14.


Mivel a cselekmény nem bűncselekmény


Annak ellenére, hogy többek között a volt polgármester fia havi egymilliós fizetést vett fel a gazdasági tevékenységet nem folytató cégtől… Az ATV-n meg rendkívüli műsorváltozás lesz: olyan sokan nézték vasárnap, hogy szerda este megismétlik a Heti Napló exkluzív interjúját Borkai Zsolttal.

Elérkeztünk a végjátékhoz, Orbán mindenre képes lehet hatalma megtartásáért

Ahogy fogy a pénz, megcsappan a konc, egymásnak esnek az autokrata rendszerek tagjai. Az uniós források elmaradása drámai helyzetet teremtett Orbán és a holdudvar számára, amelynek emberei megszokták, hogy bőségben élnek. A korábbi MDF-es politikus, Herényi Károly arra számít, hogy a Borkaiéhoz hasonló esetek – fideszes fideszes ellen – a következő időszakban jellemzővé válnak.

Lombkoronasétány: nem nyomoznak a facebookos szmájlit töröltető polgármester ügyében

A rendőrség szerint nem követett el bűncselekményt a nyírmártonfalvai fideszes polgármester, amikor levetette egyik közmunkása nevető fejes szmájliját egy lombkoronasétányos Facebook-bejegyzés alól.

Az ügyészség szerint az új vezérkari főnök nem alázta meg a parancsnoki sofőröket

“A feljelentés-kiegészítés során beszerzett adatok alapján megállapítható, hogy a feljelentő által megalázónak vélt kiképzési feladatok a NATO szövetséges fegyveres erői által is alkalmazott kiképzési módszertan szerint kerültek összeállításra.”

Továbbra sem találja a rendőrség a Liszt Ferenc teret letaroló ultrákat

A rendőrség korábban elküldött válaszaiból az is kiderült, hogy miért nem tudták azonnal megakadályozni a rendbontást: egyszerűen azért, mert nem voltak jelen nagy erőkkel az incidens kirobbanásakor.

Mindeközben:

A büntetőeljárás felfüggesztését ígérte az ügyészség egy gimnazista lánynak, ha lemond a gyülekezéshez való alapjogáról

Elhajított el egy üres műanyag palackot, ami a sorfalat nem érve esett a földre. Ez a cselekedet önmagában elegendő volt a Főügyészség katonai ügyészének, hogy Bíborkát hivatalos személy elleni erőszak bűntettének gyanúsítottjaként beidézzék kihallgatásra pár héttel később.

A végkielégítésükkel zsarolják azokat a tanárokat, akik a státusztörvény miatt elhagynák a pályát

Pénteken – aznap, amikor teljesen lezárják a Parlamentet a státusztörvény tárgyalása miatt – ismét tüntetnek a Kossuth téren, az időpontért figyeljétek az esemény FB-oldalát.

Több mint 3 milliárd forintot keresett tavaly a honvédelmi miniszter

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter kereste 2022-ben a legtöbbet a miniszterek és kormánytagok közül. Második Pintér, dobogós Rogán.

Mindenkinek fájni fog az Orbán-kormány elhallgatott 200 milliárdos megszorítása

A fentieknek biztosan nem. Viszont a rendőrségtől a bíróságokig, az egyházaktól a civilek támogatásáig, a kultúrától a határon túli köznevelésig száznál is több területet érint a kormány által csak takarékossági intézkedéseknek nevezett megszorítás.

Így ömlött rá a NER-közeli bánya a falu végére

A recskiek hónapok óta mondogatták, baj lesz a bányából, amelynek működtetője most egyelőre százezer forintot adott a károsult családoknak.

Három éve még nem kapták meg, aztán jött a pénzügyi nyomás: így kebelezi be az MCC a magyar könyvpiacot

Balogh Ákosnak egy másik befektetése miatt likvid tőkére lett volna szüksége. Családja a Corvin Áruház Blaha Lujza téren lévő, felújítás alatt álló épületének tulajdonosa, melyhez a Raiffeisen biztosított ingatlanhasznosító cége számára több milliárdos hitelkeretet. AZ MCC pedig nem engedett osztalékot kivenni…

Rózsadombi villába költözött a Szijjártó embereivel kitömött ingatlanos alapítvány

Szlovákiai kastély és várrom, romániai szállodák, szlovéniai gyógyfürdő, horvátországi műemlék – felsorolni sem könnyű azt a rengeteg ingatlant, amelyeket a Közép-európai Épített Örökség Megőrző Alapítvány az elmúlt években megvásárolt a Kárpát-medencében az épületek magyar történelemben betöltött szerepére hivatkozva.

Az RMDSZ várhatóan nem lesz benne az új román kormányban

Vajon miért… A két román pártnak az RMDSZ szavazatai nélkül is megvan a parlamenti többsége.

Orosz dezinformációs kampányt lepleztek le Franciaországban

A fő témakörök közé tartozott az Oroszország elleni szankciók hatástalansága, a nyugati államok „ruszofóbiája”, a náci ideológia állítólagos túlsúlya az ukrán tisztviselők körében és az ukrán menekültek befogadásának negatív hatásai az európai országokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.