2023. június 8., csütörtök

NOVÁK ALAPÍTVÁNYA DURVA BEAVATKOZÁS AZ EMBEREK MAGÁNÉLETÉBE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2023.06.06.


Novák Katalin egyszemélyes alapítványt hozott létre, amelynek célja, hogy a Fidesz melegellenes gyűlöletkampányát terjessze. A „Családpárti Alapítvány” a legdurvább beavatkozás a magyar polgárok családjaiba és magánéletébe. Szeree szerint a köztársasági elnök „kifejezi a nemzet egységét”. Novák alapítványa összeférhetetlen a köztársasági elnök feladatával, mert nem fejezi ki a nemzet egységét. Kirekeszti belőle azokat a magyar nemzethez tartozó polgárokat, akik nem Novák „családpárti” alapítványa szerint szeretnének élni. Nemcsak kirekeszti, hanem megbélyegzi őket.

Novák összetéveszti a köztársasági elnök szerepkörét egy seggnyaló pártideológus karrierista propagandista szerepkörével. Amíg Orbán ki nem nevezte köztársasági elnöknek, addig Novák ez volt. Köztársasági elnökként azonban nem folytathatja ezt az agitációs propagandatevékenységet, amely kötelező mintákat állít a magyar polgárok elé, és „ellenséges erőknek” bélyegzi őket, akik azzal, hogy saját elképzelésük szerint szeretnének élni, szeretni, családot alapítani vagy nem alapítani, gyermeket vállalni vagy nem vállalni, nemzetellenesnek bélyegzettek a köztársasági elnök által.

Novák egyszemélyes alapítványának alapító okirata szerint a szervezet célkitűzése „a hagyományos családmodell, a családi értékek védelme, népszerűsítése, a családi élethez szükséges ismeretek terjesztése, a gyermeknevelés ösztönzése és támogatása, a házasság, mint egy nő és egy férfi között önkéntes alapon létrejött életközösség és élethosszig tartó szövetség népszerűsítése”. Ez utóbbi a melegházasságban élő magyar állampolgárok megbélyegzése és kirekesztése, egyenjogúságuk megkérdőjelezése, fideszes propaganda. Ez összeegyeztethetetlen a köztársasági elnök szerepével.

Magyarország köztársasági elnöke a meleg, a szingli, a nem házas, az egyedülálló, a gyermektelen polgárok közytársasági elnöke is. Sem egy kormány, sem a köztársasági elnök nem kényszerítheti rá a saját ideológiáját, világnézetét, vallását egyetlen polgárra sem. Nem állíthat követendő és helyesnek tartott mintákat, és nem különböztethet meg senkit annak alapján, hogy eltér e mintától. A polgároknak van kormányuk és elnökük, nem a kormányoknak és az elnöknek polgáraik.

Novák alapítványa a Fidesz nevű párt ideológiáját és propagandáját képviseli, mely kirekeszti a magyar társadalomból, a nemzetből és az elfogadható életmintát követők közül a Fidesz ideológiáját elvető, a Fideszt nem választó, a Fideszre nem szavazó és/vagy a Fidesz ideológiáját fasiszta alapvetésnek és náci ideológiának tartó magyar állampolgárokat, többmillió magyar embert. Mindenki azt szeret, akit akar, azzal él együtt, akivel akar, aki senkivel nem akar együttélni, ahhoz is joga van, és ennek alapján sem a Fidesz, sem az Orbán-fülbevalós Novák elnök nem különböztetheti meg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.