2023. július 3., hétfő

ABSZOLÚT ZICCERHELYZET LENNE A JELENLEGI MAGYAR SZITUÁCIÓ EGY VALAMIREVALÓ ELLENZÉKNEK – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2023.07.03.


Az ellenzék legnagyobb ellensége az ellenzék, de Viktor még segíthet

A megélhetési válság egyre nyilvánvalóbb, a drágulás letagadhatatlan tény, több nagy ágazat strukturális gondjai jottányit sem enyhültek az elmúlt időszakban, a közkedélyek változatlanul fölkorbácsoltak, a kormányt fagyos nemzetközi légkör veszi körül. A magyar ellenzék jól ismert okokból azonban semmit nem profitál a körülményekből.

Függetlenek nyerték a vasárnapi időközi választásokat

Ez volt az utolsó előtti alkalom, hogy időközi választásokat rendeztek a 2024-es önkormányzati- és EP választások előtt.

Tíz évig összeférhetetlen volt a dunakeszi Fidesz frakcióvezetője, most a felesége veszi át a helyét

Tíz évig egyszerre volt a városi cég felügyelőbizottságának elnöke és önkormányzati képviselő Seltenreich József, a dunakeszi Fidesz-frakció vezetője, az összeférhetetlenséget a kormányhivatal is megállapította. A városvezetés most megtalálta a problémára a megoldást: Seltenreich feleségét jelölték a megüresedett pozícióra.

Volt fideszes képviselő cége írta az akkugyáras tanulmányt

A Párbeszéd vitatja a Magyar Mérnöki Kamara alelnöki tisztségét is betöltő szakértő függetlenségét, a polgármester szerint ugyanakkor erre semmi nem ad okot…

NER-beszéd és újduma

“Ha álnevet adunk valakinek, bizonyos értelemben már lealacsonyítjuk: az út nagyon rövid a Pressman amerikai nagykövetet „Présember”-nek tituláló kormányfőtől az útszéli bayerzsolti felszólításig: „Fogd be a pofád!”. A képzelt vagy valódi liberális ellenfél is csak „libernyák”. A Rákosi-időkre hajazó „dollárbaloldal” kifejezés, amit előszeretettel használ a kormánysajtó, szintén beleillik a NER-beszéd „újdumájába”, jóllehet könnyen átfordítható „rubeljobboldallá”, amit Szijjártó miniszter gyakori moszkvai látogatásai igazolnak. De nemrég Kövér László házelnök gyarapította a NER-szótárat egy érdekes kifejezéssel, keresetlen szavakkal „útonállónak” nevezve az Európai Uniót.”

Reggeltől estig tartó tüntetés lesz a parlament előtt a státusztörvény szavazásának napján

Az országgyűlés kedden szavaz a törvényről, ezért döntöttek úgy a szervezők, hogy egész nap kint lesznek a parlament előtt.

Elindul a távozótanár-számláló

Amennyiben az érintett pedagógus nem szeretné, a listán nem tüntetik majd fel a teljes nevét.

Fiktív interjú Orbán Viktorral

“Tudja, hogy a 38 037 karakterből hányat vesztegetett arra, hogy Vlagyimir Putyin agresszor, aki megtámadott egy szuverén országot, és azonnal vissza kellene vonulnia a határai mögé?”

Szikár adatok bizonyítják Orbán hazugságát

Legutóbb pénteken állította ezt a miniszterelnök, úgy fogalmazva, hogy „az orosz gazdaság a szankciók ellenére is köszöni, jól van”. Megnéztük, hogy igazat mondott-e…

A Megafon és a Fidesz megbírságolását szorgalmazzák az Állami Számvevőszéknél az ellenzéki pártok

Az ÁSZ szálkát keres az ellenzék szemében, miközben vakon megy el a Fidesz gerendái mellett.

Böjte Csaba az újságírókat hibáztatja

A Kossuth Rádiónak adott interjút…

Ezzel magyarázta Orbán Ráhel a tokaji szőlővásárlást

Budapesti lakhelye miatt a tokaj-hegyaljai és az érintett települések húsz kilométeres körzetében élő gazdák megelőzik őt az elővásárlási rangsorban a földtörvény alapján. Az adásvételi szerződésekben viszont megnehezítették, hogy bárki belépjen a helyére, mivel szűk határidőt szabtak a vételár kifizetésére: 3 nap alatt kellett kifizetni a 600 milliót.

Blamázzsal zárult a színházi olimpia

4,5 milliárdot kaptak rá Vidnyánszky Attiláék, de az ünnepélyes záróeseményt mégsem sikerült rendesen megszervezni.

Megszületett a megállapodás: lóra magyar!

Régen várt bejelentést tett a Facebookon a Kásler Miklós nevével fémjelzett Magyarságkutató Intézet: együttműködési megállapodást kötöttek Kassai Lajos lovasíjásszal. Az egyezség értelmében „Kassai Lajos népszerűsíti, terjeszti a magyar kultúrát; célja összhangban van a Magyarságkutató Intézet küldetésével…

Győzikével pózol Németh Szilárd

Egy bográcsból cseresznyéznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.