2023. július 31., hétfő

MÁSFÉL ÉV ALATT 500 MILLIÓ FORINTOT UTAZOTT EL ORBÁN VIKTOR – LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2023.07.31.


A látogatások több mint harmadában különgéppel ment


A kormány azt már nem hajlandó elárulni, hogy az egyes utakon milyen áron szállt meg a miniszterelnök delegációja, valamint hogy mekkora napidíjat utaltak ki a résztvevőknek, ehelyett inkább csak összesített adatot közöltek.

Németh Szilárd akadémiája beszerzett egy buszt fiatalok utaztatására

A Veronában balesetező vállalkozás vezetőjének új cégétől… Nem tudnak hibázni.

A szlovák külügyminiszter Szijjártónak

“Kérlek, ne mondd meg, hogy mások mit gondolnak, mielőtt megkérdeznéd őket…”

Menczer Tamás Orbánt kivont szablyával védte a szlovákok ellen

“Wlachovsky miniszter úrnak vagy rossz a rövid távú memóriája – és ez a jóindulatú feltételezés – vagy hazudik”.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf kardot ragadott

Egymásnak adják a kilincset a fontos emberek a készülő Hunyadi-tévésorozat (7 milliárd) forgatásán.

Szijjártó kiállt a megpuccsolt nigeri elnök mellett

Mindeközben Putyint éltetve tüntettek a francia nagykövetségnél a katonai puccs támogatói… Delikát.

Putyin „nem utasítja el” a béketárgyalások ötletét

De „nehéz tűzszünetet tartani, ha az ukrán hadsereg támadásban van”, tette hozzá. Nagyot nevettünk (nem).

Putyin a béketáborban

“Az áldozathibáztatás abszurd példája az orosz elnök felvetése: mintha csak azért lenne háború, mert az ukránok a nemzetközi jog szerint őket illető területeket próbálják megvédeni, illetve felszabadítani. Sajnos az efféle gondolkodás a Fidesz roppant médiagépezetétől, ennek következtében pedig számos honfitársunktól sem idegen.”

Újabb kínai akkuipari beruházás jön Debrecenbe

Magyarországon számos akkuipari beruházás folyik, holott sem Matolcsy György jegybankelnök, sem gazdasági szakértők nem gondolják, hogy az akkumulátoripar hozná el a magyar gazdaság felzárkózását.

Mészáros Lőrinc cége korszerűsíti a Dunaújvárosi Egyetemet 4,7 milliárdért

Az egyetem 2021 óta egy közérdekű vagyonkezelő alapítványé, melynek kuratóriumi elnöke Süli János volt Paks-ügyi miniszter, és két Mészáros-közeli ember is a kuratórium tagja.

Újabb 371 milliárd forintot égetett el az Orbán-kormány tavaly vagyonkezelés címén

A Népszava MNV-beszámolók alapján végzett számításai szerint 2019-2022 között ezen a jogcímen a kormány összesen 1431 milliárd forint közpénznek vert a seggére.

A Fidesz szőrös mancsa

Tusványos egyértelműen fideszes kampányrendezvény, egy zenekar ottani fellépésével a rendszert legitimálja, miközben a zenekarok és a kulturális elit tagjai azzal nyugtatják magukat, hogy a Fidesz szőrös mancsa már úgyis mindenen rajta van (podcast).

Még itt: Rezeda: Tusványosra menni

Gábor György: Szellemi hegyfokunk, Tusványos a neved

“Nem tudom, hogy a családról és a férfi-nő kapcsolatról miféle tapasztalatokkal rendelkezik Kiss-Rigó László, nem is tartozik rám, de a korrupcióról annál több ismerete lehet az amúgy méltán „luxuspüspökként” elhíresült, ingatlanokat, stadionokat, luxuséttermeket, wellnessközpontokat, termálfürdőt, borkatedrálist, hoteleket és balatoni kempingeket stb. közpénzekből felépítő és egyházának eltulajdonító megyéspüspöknek.”

Orbán Viktor ítélete

“Orbán Viktor az Iványi Gábor egyházától elvont pénzekkel éhhalálra ítélt 20 000 embert. A kötelező állami feladatok ellátásáért járó normatív támogatás megvonásával idős korú, részben fogyatékos szociális gondozottakat, hátrányos helyzetű települések hátrányos helyzetű családjait, gyermekeit ítélte nyomorra a miniszterelnök. Kegyetlen embertelenség.”

Rengeteg elsős bukott meg a többi évfolyam diákjaihoz képest

A kormány sokat vitatott, 2020 januárjától bevezetett intézkedése, a hatévesek kötelező beiskolázása alól csak egy szigorított, bürokratikus eljárás során lehet felmentést kapni.

Saját magát lőtte lábon a Magyar Nemzet

A Magyar Nemzet úgy vádolta meg hamisítással a Media1-et a nagyatádi főszerkesztő elbocsátásával kapcsolatos hírrel összefüggésben, hogy közben épp a jobboldali sajtótermék követett el hamisítást és vezette félre az olvasókat. Ja, és jogerősen pert nyert a Magyar Nemzet ellen a DK képviselője.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.