2023. július 28., péntek

ÚJABB AKKUGYÁR ÉRKEZIK, EZÚTTAL NYÍREGYHÁZÁRA – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2023.07.28.


Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Nyíregyházán ez lesz a második akkumulátorgyár.

Összehívja hétfőre Kövér László a rendkívüli parlamenti ülést

Ezen többek között a svéd NATO-csatlakozás ratifikálásáról is szavaznának, de aligha fognak, mivel a kormánypártok várhatóan bojkottálják majd az ülést.

Orbán beszéde nem használt a határon túliaknak

Markó Béla szerint mostanra már kialakult egy hol kimondott, hol kimondatlan szembenállás Románia, Szlovákia, Csehország és Magyarország között.

Joe Biden a Fehér Házban fogadta Giorgia Melonit

Az olasz politikust a tavalyi választás idején még a populista jobboldal egyik veszélyes szereplőjének tartotta az amerikai elnök.

Orbán szerint a Fradi az egyetlen komoly magyar csapat

Ha ezeket elverik a szabadnapos feröeri villanyszerelők, milyen lehet a többi?

Gulyás Gergely és a Lölő-jelenség

Pesty László Tusványoson vont párhuzamot a Biden- és „Lölő-klán” között, mindkét esetet úgy értékelve, hogy a kirakatban lopnak, csalnak, hazudnak.

Tovább drágul a Corvinus Egyetem Ménesi úti campusa

Az így 15,4 milliárdba kerülő fejlesztés azonban már nem a magyar államot, hanem a Maecenas Universitatis Corvini Alapítványt gazdagítja, miután a kormány két évvel ezelőtt ingyen átadta a teljes intézményt a szervezetnek. A felújítást Orbán Viktor barátjának, Garancsi Istvánnak a cége végzi.

Szijjártó visszakönyörögné az oroszokat az olimpiára

“Szijjártó Fukuokában nem fejtette ki részletesen, hogy az orosz sportolók visszatérése miként vetne véget a háborúnak. Pedig biztosan van róla elképzelése, magára valamit adó külügyminiszter nem pufogtat frázisokat, nem beszél a levegőbe…”

Fóliaországot teremtett az Orbán-kormány

Európa rajtunk röhög. Tudnánk mi is, ha bírnánk…

Letiltotta az MTI a Rogán államtitkárának testvéréről szóló közleményt

Akkor megosztjuk: Tompos Mártonnak, a Momentum frakcióvezető-helyettesének újabb bizonyítékok jutottak a birtokába, amelyek szerint az ország több pontján is felfedezett, használt autógumikból álló illegális lerakatok összefüggésbe hozhatók Rogán Antal egyik államtitkárával, Benkő Ádámmal. Milyen védelemre számíthatnak a bántalmazott nők ma Magyarországon?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.