2023. augusztus 15., kedd

ORBÁN AZ UTOLSÓ SOROS-KATONA, AKI ELHAGYJA AZ ORSZÁGOT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2023.08.15.


Orbán Viktor 1989-90-ben Soros György támogatásával és a Soros Alapítvány ösztöndíjával Oxfordban tanult. Orbán volt az elsők egyike, ha nem a legelső „Soros-katona”, akiket Soros György kiválasztott arra, hogy a halál kultúráját terjessze a liberális demokratikus jogállam és a felvilágosodás eszméjének leple alatt. Soros gonosz terve szerint neki kellett volna a magyar nemzethalált beteljesítenie, az ő feladata lett volna a nemváltó műtétek bevezetése a magyar óvodákba, a nemzeti érzés megfojtása és a Pride felvonulások szervezése az egyházak templomai elé.

Orbán Viktort azonban csak rövid ideig tudta megtéveszteni Soros György, mert Orbán Viktor egy idő után (miután útját állta az SZDSZ a hatalom felé vezető úton) átlátott a zsidó szitán. Azonban Soros György ármánykodása egy időre elvakította a tisztánlátását, és bedőlt olyan hazugságoknak, mint nyitott társadalom, emberi jogok, törvények uralma, hatalmi ágak megosztása, diktatúrák elutasítása, egyenlő és szabad választások, humanizmus, emberség, szolidaritás, politikai korrektség és tisztesség. Még olyan kiválóságok is bedőltek neki, mint a tisztán gondolkodó Kövér László.

Soros káros befolyásának hatására Orbán Viktor a Hősök terén elmondott beszédében távozásra szólította fel az orosz barátainkat, beállt a nyugati blokkba, megtagadta az olyan közös keresztény értékeket, mint a sajtószabadság korlátozása, a másképp gondolkodók üldözése és a politikai gyilkosságok. Orbán Viktor első Soros-katonaként a Liberális Internacionálé alelnöke volt, támogatta Magyarország uniós csatlakozását és NATO-tagságát. Ha nem ébred fel időben, és nem győz a lelkében a nemzeti jó a liberális gonosszal szemben, Soros talán Ukrajna-pártit is csinált volna belőle.

Soros azt akarta, hogy Orbán egy nyitott, befogadó, vendégszerető, toleráns és kedves népet csináljon a magyarokból, akik befogadják a hazájukban üldözött menekülteket, hogy heterogén, kevert fajú nép legyen az árja keresztény Magyarország. Soros ki akarta irtani a lelkéből a kirekesztés, a diszkrimináció, az idegengyűlölet és a korrupció minden szikráját, az elnyomást és a zsarnokságot megpróbálta gonosznak mutatni előtte, kevés híján sorstalan emberré tette őt, aki soha nem tudta volna meg, hogy a sorsa az örökké tartó, korlátlan hatalom és fényűző gazdaság a nép kárán.

Soros olyan sorsot szánt Orbánnak, amelyben el kellett volna fogadni a tisztességes versenyt, a szabad piacot, tudomásul kellett volna venni a vereséget, a hatalom kontrollját. Soros szabadságot és jogot akart adni mindenkinek, ami nem más, mint a már említett „halál kultúrája”. Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha Orbán Viktor egy virágzó, szabad és demokratikus országot épít, amely a civil élet szabadságára épül, törvény alá rendelt kormányzati hatalommal, valódi parlamenttel. Mi lett volna a családokkal, a kereszténységgel, ki mentette volna meg Istent és Jézus Krisztust?

Szerencsére Orbán Viktor megérezte, hogy Soros György elvei és eszményei szerint soha nem lesz örök időkre szóló hatalma, nem lesz a világ egyik leggazdagabb embere, a családja milliárdoktól esik el, ha nem fér hozzá a közpénzekhez, ha bejönnek idegen bevándolók, akiket nem lehet megetetni szentistvánnal, azok fölött nem uralkodhat, azok nyugati típusú demokráciát követelhetnek. Soros az antiszemitizmust is elítéltette vele, még Csurka Istvánt, a nemzet igaz prófétáját is elutasította, mert bedőlt a Párizs-New York-Tel Aviv tengelynek (Tel Aviv még nem ez a Tel Aviv volt).

De a horthyzmus, Prohászka Ottokár, Bangha Béla, aztán Mussolini és a Mein Kampf tanulmányozása megértette vele, kinek a kezébe került, és hol van az ő helye, milyen országot kell építenie. Ebben nagy segítségére volt a haldokló Antall József, aki megvilágosította előtte, hogy a keresztény-nemzeti identitás ellentéte a zsidóság, őket kell megfosztani minden eszköztől. Orbán Viktor az általa olvasott könyvekből megértette, hogy nem lehet nyíltan fasiszta és náci államot építeni, hanem a liberális demokratikus kereteket kell kiüresíteni és fasiszta tartalommal megtölteni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.