2023. szeptember 7., csütörtök

A FASISZTA MINISZTER ESETE A FAJTÁMMAL

ÖRÜLÜNK, VINCENT?
Szerző: jotunder
2023.09.06.


Ez egy rövid poszt lesz. Zsidó vagyok, magyarul beszélő, magyarul gondolkodó zsidó, akinek egy egyre kisebb Magyarországhoz van köze. Azt nem mondom, hogy egyre kevesebb köze, talán több, a köz konstans, az ország tűnik el lassan. Lázár János, ez a primitív, iskolázatlan dzsungár, az országos főrabbinak mondta el, a maga végtelenül sok generációs tahó módján, hogy JLDM. A zsidó élet nem számít. A numerus clausus, a zsidótörvények, a gettó, a gáz és a golyó nem számít. Az számít, hogy lesz még Fogarason magyar lakodalom, hogy Erdély lesz még a kishorthyk, kisszálasik, kisorbánok földje. Nem lesz az, soha nem lesz az, ez az igazi nemnemsoha, mucikáim.

Magyarnak lenni küldetés – mondta a Fődzsungár. Zsidót ölni, ez a nemzeti küldetés, ami zsidók híján, csak a Bayerok, Kötterek, Lázárok, Budaházyk gyilkosságpótlékait jelenti. Ölés helyett lopást.

Jézus gyilkosai lettünk újra, akik ellen kulturális hegemóniát követel egy egykori szkinhed, aki büszke arra, hogy nem jár színházba, bár erre valahogy mindenki büszke a rezsim környékén...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.