2023. szeptember 29., péntek

HAJSZA A SZÖVETSÉGESEK UTÁN

REZEDA VILÁGA
Szerző: Rezeda
2023.09.29.


Novák Sándorpalota napok óta az ’Államokban turnézik, és öklendezi magából a NER családpolitikájának (vagy amit annak hazudnak) dicséretét. Valaki a kezébe nyomhatna a nacsasszonynak egy munkaköri leírást, amely egy köztársasági elnök kötelmeit tartalmazza, mert, hogy ilyesmi jobb helyeken abban nem szerepel, az hétszentség. Igaz, az álombéli más vidékeken nem is lesz ’álamelnök olyanból, amely egy fasiszta pártot hord a fülében malomkerék nagyságban, műanyag kiviteleben.

Ilyképp Novák Sándorpalotától túl sokat nem várhatunk, de ami keveset mutat, az is eléggé lehangoló. Ez a családügyi turné már Afrikában kezdődött két ajándék tehén átadása közben vagy után, de már ott is rühellték a nacsasszony produkcióját. Ő azonban mindezzel egyáltalán nem foglalkozva folytatja az ámokfutást, és mindezt idehaza mint valami diadalmi jelentést adja elő. Annak ellenére, hogy néhányszor lukra – vagy bele a késbe – fut egyenest, de akárha Keljfeljancsi mindig talpra áll, és járat le minket kitartóan.

Pár napja Elon Muskban lelt új szövetségesre, mint aki úriember állítása szerint hanyatt dobta magát a magyar kormány, így a Fidesz, de legfőképp ezek szerint Orbán Viktor teljesítményétől, és még ez is lehet. Musk úr ugyanis mostanában látványosan meggárgyult, és elindult a szélsőjobb legtávolabbi vidékei felé. Nos, ebben az állapotban fedezte fel magának a Fidesz, és szaladt hozzá Novák Sándorpalota, hogy az ő kétes fényében fürdesse magát, de családügyben talán nem kellett volna. Musk úr ugyanis nem az ideális a keresztényi modellt testesíti meg.

Momentán szingli az agyilag lefelé szálló milliárdos, három nőtől van tizenegy gyereke, ugyanattól a nőtől kétszer is elvált. Hogy a klérus ilyentől a kardjába dőlne minálunk, az ziher, de ezek szerint a cél szentesíti az eszközt, másképpen szólva, ha maga az ördög mondaná, hogy Orbán utolérhetetlen nagyság, és milyen nagyszerű is az, amit művel, akkor az is rendben volna. Nincs válogatás, aki Orbánt csak egy kicsit is dicséri – vö.: nem köpi le -, már a Fidesz embere, és tiszteletbeli NER mufti lesz. Kiábrándító ez az igyekvés...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.