2023. szeptember 4., hétfő

HELLO LUCIFERISTÁK, ILLUMINÁTUSOK, JAKOBINUSOK, BOLSEVIKOK ÉS GLOBALISTÁK! - A 444 NAPINDÍTÓ HÍRLEVELE

444.HU
Szerző: HERCZEG MÁRK
2023.09.04.


Horthyzmus, napszarvasok, olimpiások, gaboniak és borízűek a 444 első őszi reggeli hírlevelében.

Jó reggelt kívánok ennek a száraznak és naposnak ígérkező hétnek az elején! Ez itt az első őszi hétfői reggeli hírlevél (ez meg az összes, amire csak fel lehet iratkozni), benne a hétvége fontosabb cikkeivel.


BELFÖLD

Segítettünk azoknak a falakat festő szülőknek, akik esetleg az utolsó pillanatban keresnek Orbán-idézeteket a tantermekbe: Csepel szép példát mutatott, de ne maradjon le egy iskola sem a miniszterelnöki tanítások falra festésében! (Novák Katalin egyébként arról beszélt, hogy fejlődnek az iskolák.)

Fideszes országgyűlési képviselők méltatták Horthy Miklóst: az Orbán-kormány volt tagjai koszorúztak, Lázár János pedig éppen ekkor adott át egy, a Horthy-kat is megemlítő kiállítást a kenderesi vasútállomáson, ahová átmentek a megemlékezők. Horthy, mohácsi vész, tatárjárás – a Fidesznek egyikről sincs testületi álláspontja: a kormányzó 1993-as újratemetésén Orbán ezekkel a szavakkal hárította el, hogy véleményt mondjon Horthy Miklósról, és ez azóta se sokat változott.

Kövér László szerint luciferisták, illuminátusok, jakobinusok, bolsevikok és globalisták után transzhumanisták akarják kiölni az emberekből az Isten utáni vágyat: a házelnök felsorolta Jézus gyilkosainak eszmei utódait a Pápai Református Gimnázium új internátusának átadóján.

GAZDASÁG

Kiderült, hogy a NOB 2017-ben felmérte a budapesti olimpia népszerűségét, és az eredmény nagyon rossz lett: eddig nem lehetett tudni arról, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szondázta annak idején a közhangulatot – pedig megtette.

20 milliárdos autóipari beruházás jön Miskolcra, egy dél-koreai-kanadai vegyesvállalat, az LG-Magna fog alkatrészeket gyártani elektromos autókhoz.

Márciusban béremelést kaphatnak az egészségügyi szakdolgozók, legalábbis a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára szerint 240 milliárd forintot különítettek el a jövő évi költségvetésben erre a célra.

OROSZ-UKRÁN HÁBORÚ

Olekszandr Tarnavszkij azt mondta, az ukrán csapatok áttörték az orosz erők első védelmi vonalát Zaporizzsjánál: a délkeleti szektorban harcoló ukrán csapatok parancsnoka szerint az oroszok azt hitték, hogy az ukránok nem fogják áttörni ezt a védelmi vonalat.

Ukránul beszélt egy kisfiú egy német játszótéren, erre bedobták a csatornába: az esettel foglalkozó ügyész a támadást politikai indíttatásúnak minősítette.

Visszavonták Oroszország és Irán meghívását a Nobel-díj átadójára, és mégsem indulhatnak orosz és belarusz sportolók az Ázsia Játékokon.

Nem érdekli az oroszokat a Tanú című propagandafilm, amiben egy Ukrajnában bolyongó belga hegedűművész lépten-nyomon nácikba botlik.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.