2023. november 7., kedd

A NÁCIK MÁR A NEMZETI MÚZEUMBAN VANNAK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2023.11.07.


A könyvdarálás nem csupán gusztustalan, a náci Németországot és annak szellemiségét idéző cselekedet volt, hanem kimerítette a rongálás és a közösség elleni uszítás büntetőjogi tényállását is. Ezekért Dúró Dóra náci, hungarista és nyilas parlamenti képviselőt bíróság elé kellett volna állítani, és törvényesen börtönbüntetésre kellett volna ítélni.

Ehelyett, az ideológiáját tekintve antiszemita és ugyancsak náci alapvetésű Orbán-rezsim törvénybe iktatta a Harmadik Birodalom homoszexuálisokkal kapcsolatos nézeteit, s a NER taktikájának megfelelően a homofób törvényeit „gyermekvédelmi” törvényeknek álcázva nevezte el. Mindennek semmi köze nincs a gyermekvédelemhez, ez közösség elleni uszítás.

Ha betalál a civilizáció véletlenül Magyaországra, és Budapesten bemutatják a World Press Photo kiállítást, akkor a homofób törvény alapján feljelentést tevő náci Dúró Dóra óhajának megfelelően kirúgják a Magyar Nemzeti Múzeum – egyébként NER-lojális – főigazgatóját, mert nem darálta le, nem égette el a díjnyertes fotók némelyikét és 18 év alatti is láthatja.

Csupán rögzítjük a tényt: a nácik már a Magyar Nemzeti Múzeumban vannak, a magyar kultúra egyik fellegvárában cenzúrázzák a kiállításokat és intéznek politikai tisztogatásokat. Az oroszok a külügy spájzában, hátsó szobáiban vannak, a nácik a nemzeti múzeumban és a Petőfi Múzeumban, a kormányban, mert nemcsak a Mihaszna párt náci, a Fidesz is az...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.