2024. február 18., vasárnap

AMERIKAI NÉPSZAVA: ORBÁN IS FELELŐS NAVALNIJ HALÁLÁÉRT

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2024.02.16.


Orbán pribékjei egy éve nem zavazták meg az Európai Parlament határozatát, amelyben elítélte Alekszej Navalnij fogva tartásának körülményeit. Gulyás a kormányinfón ezt azzal indokolta, hogy meg kell nézni, mi van a határozatban, mert lehetett benne olyasmi, ami számukra lehetetlenné tette a megszavazását. Vajon mi lehet az, ami ezt megakadályozza?

Nem tudunk másra gondolni, mint arra, hogy a Navalnijról szóló határozatban akarta az EU eldugni Soros üzeneteit a nők egyenlőségéről, a szexuális kisebbségek egyenjogúságáról, a transzgenderek nemváltásának engedélyezéséről, a menekültjogok tiszteletben tartásáról, a rasszizmus elítéléséről, különösen a futballpályákon, ezért nem lehetett aláírni.

Ez is számít, mert ha nem egységes Európa elítélése, az súlytalanná teszi a nyilatkozatot, és okot ad annak megkérdőjelezésére. De Orbán nem ezért felelős elsősorban Navalnij halála miatt, hanem azért, mert Oroszország szövetségeseként erősíti Putyin hatalmát a világban, terjeszkedését, Orbán relativizálja a tömeggyilkosságait és védi a nyugati világban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.