2024. február 16., péntek

MAGYAR PÉTER: KÉT NAP ALATT ELÉGETTEK 20 MILLIÓ FORINTOT A LEJÁRATÁSOMRA

24.HU
Szerző: PAPP ATTILA
2024.02.15.


Az elmúlt napokban ráfordult a Megafon Magyar Péterre, Varga Judit exférjére, aki a Novák Katalin lemondásához és a volt igazságügyi miniszter visszavonulásához vezető kegyelmi ügy miatt kicsekkolt a NER-ből. A fideszes beszélőfejek bohócnak, hibbantnak és önimádónak bélyegezték Magyart, akit csak a Varga Judit iránti tiszteletből viseltek el, és akivel a munkatársai sem voltak elégedettek (ehhez képest korábban Deák Dániel még vígan lájkolta Magyar képeit).

Magyar az ellen zajló lejáratók kampánynak szentelte legutóbbi posztját. Felidézte: a miniszterelnök sajtófőnöke két napja még úgy nyilatkozott, hogy reménytelen helyzetben lévő kétségbeesett ember próbálkozásaival nem foglalkoznak.

Azóta a propagandistáik két nap alatt elégettek 20 millió forintot a lejáratásomra és hecckampányba néhány levitézlett »zenészt« is bevontak

– írta Magyar, utalva arra a Nagy Feróra, aki azzal vádolta meg őt, hogy visszaszart a fészekbe.

Tényi István volt fideszes politikus közérdekű bejelentést tett a rendőrségen azok miatt a kijelentések miatt, melyeket Magyar a Partizán-interjúja során tett. A rendőrség később közölte, hogy nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés, kényszerítés, tiltott adatszerzés és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomozást indított.

Ma azt is megtudhattuk, hogy elrendelték a nyomozást néhány általam felhozott ügyben. De mindenki legyen nyugodt, az eljárás az én ellehetetlenítésemet célozza majd

– fogalmazott, hozzátéve, hogy a holnapi kormányinfón is számít „pár kedves szóra”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.