2024. március 26., kedd

AMERIKAI NÉPSZAVA: SÚLYOS MORÁLIS AGGÁLYOK TERHELIK MAGYAR PÉTER TITKOS CSALÁDI HANGFELVÉTELÉT

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2024.03.26.


Amikor ezt a cikket írjuk, még nem hozták nyilvánosságra Magyar Péter bizonyítékként bemutatásra kerülő hangfelvételét, csupán a Gulyás Balázs által készített interjú jelent meg a Facebookon. Nem titkoljuk súlyos csalódottságunkat, mert Magyar Péter többes számban beszélt, hangfelvételeket ígért, ehhez képest egyetlen felvételről van szó.

Ezt az egyetlen felvételt is ő maga készítette egy családi vita alkalmával. A felvételen nem kormánytagok szerepelnek, hanem egyetlen akkori kormánytag, a volt felesége. Ez nem más, mint kettejük beszélgetése vagy veszekedése, amely 2023 januárjában zajlott. Ez a korábbiakhoz képest sokkal kevesebb, mint amit Magyar lebegtetett.

Azt mindenki tudja, hogyan működik ez a bűnszervezet, a kuriózum az lenne, ha erről a lakosság tudomást szerezne oly módon, hogy az érintettek belső titkos beszélgetéséről egy hangfelvétel nyilvánosságra kerülne. Mindenki ezt remélte, valami ilyesmit ígért Magyar Péter, ehhez képest a feleségével zajlott veszekedés egyetlen hangfelvételéről van szó...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.