2024. március 31., vasárnap

AMERIKAI NÉPSZAVA: TRUMP HAMISÍTOTT BIBLIÁT DOBOTT PIACRA HÚSVÉTRA, HOGY ÖSSZESZEDJE A PEREIHEZ HIÁNYZÓ PÉNZT

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2024.03.30.


Mindenki mérget vehet arra, hogy Trump támogatottsága cseppet sem csökken azután, hogy anyagi gondjai enyhítésére meghamisított Bibliákat árul nagy felárral, hogy ki tudja fizetni a pereskedéseihez szükséges összegeket. Ez egyenlő azzal, amikor Jézus ostorral kergette ki a kufárokat, akik latrok barlangjává tették az Isten templomát.

Trump olyan hamisított Bibliát árul, amelyben a Biblia King James fordítása mellé tették egy kötetbe az amerikai Alkotmányt, a Függetlenségi Nyilatkozatot és a hűségnyilatkozatot az Egyesült Államok és a zászlója iránt. Az állam és egyház összefonódása, a kereszténység nacionalizmussal való azonosítása, a Biblia meghamisítása ez.

Trump azzal, hogy az „Isten áldja Amerikát” Bibliában („God Bless The USA” Bible) a Biblia szövegével egyenrangúvá tette az amerikai állami és politikai nyilatkozatokat, blaszfémiát követett el, mert felhígította a Bibliát. Erre csak egy olyan sötét ember képes, aki nem tud semmit a Bibliáról, és ugyanúgy semmibe veszi, mint az amerikai Alkotmányt is.

A KERESZTÉNYEKNEK A BIBLIA MEGHAMISÍTÁSA MIATT TÖMEGESEN KELLENE TILTAKOZNIUK, DE ŐK TRUMP MÖGÖTT ÁLLNAK. A BIBLIA MEGHAMISÍTÁSA SEM ÉBRESZTI FEL ŐKET.

A hamisított Biblia online vásárolható 60 dolláros áron, ami sokszorosa annak, amennyiért igazi Bibliát lehet venni. Nem beszélve arról, hogy igazi Bibliákat ingyen osztogatnak az egyházakban, a Gedeon Társaságnak köszönhetően pedig ingyen megtalálhatók a legtöbb amerikai szállodában is. Nem véletlen a magas ár, Trumpnak kell a pénz a perekre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.