2024. március 18., hétfő

AMERIKAI NÉPSZTAVA: HA VARGA JUDIT BELEÁLL, HOGY MAGYAR PÉTER VERTE, VÉGE A „MESSIÁS” KARRIERNEK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2024.03.17.


Magyar Péter maga hozta nyilvánosságra a Facebook oldalán, hogy egy titkosított rendőri jelentés szerint családi erőszakot követett el. A poszt bevezetőjében azt írta: „a suttogó propaganda azt terjeszti, hogy többször megvertem a gyermekeim anyját és többször rendőrt kellett hívni hozzánk”. Majd beszél az általa most megismert rendőri jelentésről.

Magyar Péter szerint a suttogó propagandát Rogán Antal irányítja, hogy lejárassa őt, ami a hatalom bevált módszere. Emlékeztet arra, hogy első interjújában már beszélt arról, hogy a hatalom nyomás alá akarta helyezni az első különköltözésük során, s ehhez többek között a „tegnapig általam nem ismert tartalmú titkosított rendőri jelentést is felhasználtak”.

Csakhogy váratlan fordulat történt. Orbánt és a propagandagépezetét ismerve készséggel hitelt adnánk Magyar Péternek, azonban Varga Judit, Magyar Péter volt felesége, akiről a „suttogó propaganda” azt állítja, hogy Magyar Péter „többször megverte”, az Ökumenikus Segélyszervezet kapcsolati erőszakról szóló rövidfilmjét posztolta, azzal a kommentárral, hogy „Mindig van kiút”. Hátborzongató, ami a mélyben lappangó súlyos titkokra utal.


Azt kell mondanunk, hogy ennél kulturáltabb és megrázóbb módon nem közölhette volna, hogy szerinte a „suttogó propaganda” által terjesztett állítások igazak, Magyar Péter családon belüli erőszakot követett el, és volt feleségét, a volt igazságügyi minisztert, verte. Ha Varga Judit beleáll ebbe, és ezt nyilvánosan megerősíti, Magyar Péter karrierjének vége...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.