2024. március 22., péntek

IHÁSZ SÁNDOR: HA MAGYAR PÉTER NEM TUD BIZONYÍTANI, AZ HAMIS VÁD, BŰNCSELEKMÉNY

KLIKKTV / MÉLYVÍZ
Műsorvezető: NÉMETH PÉTER
2024.03.21.Ha Rogán Antal vagy az emberei valóban bemenetek az ügyészségre és belenyúltak az iratokba, az bűncselekmény, és ha ezt az ügyészek tétlenül nézték, ők minimum bűnsegédnek számítanak. Ha Magyar Péter nem tudja minden vádját hitelesen bizonyítani, akkor az egy öngól. Viszont, ha vannak bizonyítékai, az hatalmasat fog szólni - mondta Ihász Sándor volt fővárosi fellebbviteli főügyész, a KlikkTV Mélyvíz című műsorában. 

Magyar Péter vádjait elképzelhetetlennek tartja, úgy véli az ügyészség nem irányítás alapján működik, hanem maximum sugallni lehet dolgokat. De ebben a mostani rendszerben már sugallni sem kell, hiszen mindenki tudja magától is, hogy milyen döntést kell hoznia az elvárás szerint. Nincs szükség direkt vezérlésre. 

Ha Magyar Péter nem tudja bizonyítani állításait, akkor hamisan vádol hivatali személyeket. Viszont, ha vannak bizonyítékai, az gyászkeretbe teszi a magyar jogállamot, az példa lenne arra, amit az ellenzék régóta mond, hogy a jogállam nem működik, az óriásit fog durranni, akkora botrány még nem volt az Orbán-kormányban, és a Legfőbb Ügyész székét megingatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.