2024. március 18., hétfő

MAGYAR PÉTER: TÓNI, ÁDÁM ÉS BARBARA TELJES NEVE ROGÁN ANTAL, NAGY ÁDÁM ÉS ROGÁN BARBARA

24.HU
Szerző: 24.HU
2024.03.18.


A Schadl-Völner ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, Barbara teljes neve: Rogán Antal, Nagy Ádám, Rogán Barbara. Schadl György, a Végrehajtói Kamara korrupt vezetője, elsőrendű vádlott, Rogán Antal embere volt – írta hétfő reggel Facebook-oldalán Magyar Péter.

Magyar, aki március 15-én bejelentette a Talpra, magyarok közösségének elindítását, és azt, hogy rövidesen a pártot is létrehoz, a posztban úgy fogalmazott:

"Erről és további terhelő információkról miniszterektől szereztem tudomást és bizonyítani tudom. Csütörtökön meg is teszem a Központi Nyomozó Ügyészségen."

A Schadl-ügyben többször is felbukkant Tóni, Barbara és Ádám neve a lehallgatási jegyzőkönyvekben, Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar korábbi elnöke például azért találkozott velük, hogy egy nagy, 35 évre, de legalább 10–20 évre szóló üzletről egyeztessen. A vádiratból azonban mindhárman kimaradtak.

Ezzel kapcsolatban Polt Péter legfőbb ügyész korábban úgy nyilatkozott: „Tóni, Barbara, illetve Ádám néven említett személyek vonatkozásában bűncselekmények gyanúja nem merült fel, ezért a büntetőeljárási törvény alapvető rendelkezéseire figyelemmel eljárási cselekmények foganatosítására nem kerülhetett sor.”


Lásd még:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.