2024. április 8., hétfő

AMERIKAI NÉPSZAVA: MAGYAR POLGÁRHÁBORÚT INDÍT AZ ELLENZÉKEN BELÜL

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2024.04.07.


A Kossuth térre nem Magyar Péter miatt ment ki százezer ember, hanem azért, hogy jelezze: megunták Orbánt, valami változást akarnak. Ennek bizonyítéka az, hogy Magyar unalmas és semmitmondó beszéde sem tántorította el azokat, akik ettől az új „ébredéstől” remélnek valamit. A többség nem biztos Magyarban, de adni akar neki egy esélyt.

Ezért a „Magyar-jelenség” nem Magyar Péterről szól, hanem a hangulat változásáról. Az ellenzékkel szembeni elégedetlenség és bizalmatlanság fejeződik ki benne. Megértették, vagy tudomásul vették, hogy a négyévente megrendezett választáson az ellenzék soha nem fogja legyőzni Orbánt. Előre mondjuk: Magyar Péter sem.

A baloldali népharag ezért az ellenzéket teszi felelőssé, őket látja alkalmatlannak, nem a választási rendszert, a választási feltételeket. Pedig az ellenzék csak annyiban alkalmatlan és nem tisztességes, hogy ezt elhallgatja, nem mondja meg. Tíz éve hitegeti a választókat. Azok pedig most úgy tesznek, mintha ezt nem tudnák, mintha nem lenne részük ebben.

Az ellenzéki zsák és a foltja

Az Amerikai Népszava 2013 óta mondja, hogy az Orbán által kiírt és megrendezett csaló választásokon való részvétel árulás. Ezért mi még a jelenlegi „csalódott” ellenzékieknél is jobban kritizáltuk (ütöttük-vágtuk) az ellenzéki pártokat, akiket a mai „csalódottak” védtek meg velünk szemben, mert ennek a hazugságnak és csalásnak ők is szerves részei voltak.

Az ellenzéki „csalódottak” semmit nem vethetnek az ellenzéki pártok szemére, mert ők a saját életükben, közéleti tevékenységükben semmivel nem voltak jobbak, semmivel nem tettek többet, mint a most leköpdösött ellenzéki pártjaik. A parlamenti ellenzék hű tükre azoknak, akiket képvisel. A „csalódottak” nem kényszerítették őket másra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.