2024. április 19., péntek

AMERIKAI NÉPSZAVA: ORBÁN GÁSPÁR POLITIKAI FELFORGATÓ TEVÉKENYSÉGET FOLYTATÓ NEMZETKÖZI KÉMHÁLÓZATOT ÉPÍT

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2024.04.18.


Az Orbán-család állam az államban, Orbán családtagjai nemcsak egy szervezett bűnözői csoport, egy bűnszervezet tagjai és irányítói, hanem a magyar államot is magánemberként és magántulajdonukként irányító maffiatagok. A magyar állam elválaszthatatlanul fonódik össze az Orbán-család maffiájával. A struktúra hasonlóan épül fel a két Orbán-gyerek körül. Közülük Orbán Gáspár félelmetes nemzetközi titkosszolgálat informális feje lesz, míg Ráhel a férjével a stróman és oligarcha hálózatot, a pénzügyeket tartják a kezükben.

Orbán Ráhel állami tisztség nélkül irányítja az állami Magyar Turisztikai Ügynökséget és a Magyar Divat & Design Ügynökséget, állami milliárdokat kezel, mint magánérdekeltséget. Orbán Ráhel tulajdonaként bánik a magyar állam intézményeivel és pénzével, a strómanja miniszteri biztosként a nemzetgazdasági miniszter felett áll. Az Orbán-maffia céghálója a turisztikai projektből indulva átszövi a gazdaság minden területét, a kisajátított iparágakat.

Hasonló struktúrában dolgozik Orbán Gáspár, Orbán Viktor fia, aki századosi rangban apja miniszterelnöki hivatalában, mindenféle állami tisztség, megbízatás nélkül, a magyar állam nemzetközi kémhálózatát, szupertitkosszolgálatát szervezi, amely az egész magyar állam felett áll, s a csádi katonai misszióhoz hasonló fedőakciókat és fedőszervezeteket hoz létre. A cég a világ különböző részein politikai felforgató tevékenységet végez, orosz mintára az Orbán-maffia gazdasági érdekeltségeit építi a nemzetközi politikai és gazdasági alvilágban.

Orbán mindezt nemzetbiztonsági szervezetnek álcázza, szervezetileg amerikai mintára építi fel, de az orosz titkosszolgálat nemzetközi műveleteihez kapcsolódik. A nemzetbiztonság álca, a „cég” a magyar államot megszállva tartó gazdasági, politikai és katonai maffia csúcsszervezeteként működik, az állami ellenőrzés alól kivonva, közvetlenül Orbán alá rendelve, amelynek informális vezetője Orbán Gáspár. aki az egész szervezetet felépíti.

Ennek érdekében szervezik át a titkosszolgálatokat, a hírszerzés (kémhálózat) és a katonai titkosszolgálat a nemrég kinevezett nemzetbiztonsági főtanácsadó alá tartozik majd. Rogán felügyelete alatt marad a belső elhárítás, az állambiztonság, a belföldi titkos megfigyelések és a propaganda. A nemzetbiztonsági főtanácsadó hivatalát, testületét informálisan Orbán Gáspár vezeti, miután annak létrehozását is ő szervezi a Karmelitában.

Ez azt jelenti, hogy Orbán mellett a fia, Orbán Gáspár lesz a magyar Berija.

Mindez nyomon követhető az oknyomozó Panyi Szabolcs VSquare-ben megjelent hírlevele alapján, amelyben az áll, hogy „Orbán Gáspárnak van egy saját nagy szobája a Karmelita kolostor (Orbán Viktor miniszterelnöki irodája) emeletén, ahol legalább fél tucat fiatal szakember dolgozik az ügyvédektől a titkárokig”. Orbán szem előtt akarja tartani a fiát, aki azért nem kap hivatalos megbízást, mert ebben a funkcióban az Orbán-család hatalmának koncentrációja kiverné a biztosítékot. Az Orbán-gyerek ezért bujkál oszlopok mögött...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.