2024. április 4., csütörtök

AZ ORBÁN-RENDSZER HALÁLA A KERESZTÉNYSÉGNEK HAZUDOTT ERKÖLCS

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: Amerikai Népszava
2024.04.03.


Az Orbán-rendszer botrányait nem a korrupció és a jogtiprás okozza, hanem a keresztény erkölcs, amelynek nem tud megfelelni. Ha a Fidesznek nem kellene mást mutatnia, mint ami a valóság, ha vállalhatnák bűnös önmagukat, a botrány szele sem érintené meg őket, s a Biblia szellemi törvényei szerint még erkölcsösebbek is lehetnének.

A NER élcsapata pontosan leképezi a magyar társadalmat és minden emberi közösséget. Éppen annyi benne a homoszexuális, a leszbikus, a transzgender, a házasságtörő, a narkós, az asszonyverő, (sőt pedofil), mint bármilyen közösségben. Ezek azonban nem vállalhatják magukat, nem lehetnek azonosak önmagukkal, mert a „keresztény erkölcsöt” prédikálják.

Emiatt szükségszerűen képmutatók, ami jobban felháborítja az egyébként szintén bűnös közvéleményt, mintha ezek az emberek vállalnák önmagukat, gyarlóságaikat, identitásukat és bűneiket, leszámítva a köreikben gyakori pedofíliát és annak rejtegetését, mert az már bűncselekmény. Ez összhangban van a Bibliával: a képmutatók rosszabbak a bűnösöknél...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.