2024. április 14., vasárnap

KAPCSOLATON KÍVÜLI ERŐSZAK

NÉPSZAVA
Szerző: MARNITZ ISTVÁN
2024.04.14.


A tárgyalhatóság végett fogadjuk el, hogy Magyar Péter Varga Judittal a négy fal között egy önimádó, erőszakos, gyáva, hálátlan, gyűlölködő, faragatlan pszichopataként viselkedett. Csak azt nem értem, hogy Varga Judit ezután hogyan lehetett – maradhatott - az önimádó, erőszakos, gyáva, hálátlan, gyűlölködő, faragatlan, pszichopata Orbán-kormány egyik leglelkesebb katonája.


A narratívák háborújában csak vonulunk fel-alá és egyre jobban gyűlöljük a többieket.

Ki emlékszik már arra, hogy január végén Ungváry Krisztián történész lebuktatta a nagyapja nyilas és ávós múltjáról addig csak hamukázó, élfideszes Bayer Zsoltot?

Jelen ismereteink szerint körülbelül a leleplezés napján egy máig ismeretlen ügyvéd unottan lapozgatta a 175 oldalas, Kúriai Döntések című szaklap januári számát, és megakadt a szeme a büntetőkollégium 3-as számú, 76 pontos határozatának a 33. oldal alján található, 24. bekezdésén. E szerint egy, a Kúria által elutasított pedofil bűnsegédet Novák Katalin akkori köztársasági elnök kegyelemben részesített.

Mi a szösz? – húzta fel a szemöldökét, majd névtelen levélben felhívta néhány, még nem kurzusbaráttá gyúrt sajtótermék figyelmét a NER újabb fonákságára. Ez alapján végül az Orbán-rendszer képmutató romlottságának újabb, ámbátor 14 évnyi uralma után már kevéssé kirívó bizonyítékaként, a 444 ügyeletese készített egy gyors tudósítást. Utóbb kiderült, Kónya Endre, az ocsmány bűncselekményeknek helyt adó bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettese a 22 elítélt közé tartozott, akik számára Novák Katalin tavaly április végén, Ferenc pápa magyarországi látogatása alkalmából titkos kegyelmi határozatot bocsátott ki.

Azóta az ország alapjaiban megremegett...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.