2024. május 9., csütörtök

AMERIKAI NÉPSZAVA: MEGJELENTEK AZ ÁRULÓK ÉS AZ ÜGYNÖKÖK A TISZA PÁRTBAN

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2024.05.08.


...Haladunk a szebb jövő felé, most még csak a Tisza Pártban kell mindenkit ellenőrizni, megfigyelni, az árulókat és az ügynököket kiszűrni, de ez nem lesz elhanyagolható a Tisza Párton kívül sem. Mert az ügynökök soha nem alszanak. Majd az orosz és kínai barátok segítenek, ha esetleg Magyar ölébe hullana a hatalom, ne menjenek sehova.

Mi olyanok vagyunk, mint Rajk László, mindent bevallunk, mi elismerjük az általunk még nem ismert vádakat. De az biztos, hogy ártatlanok nem lehetünk, mert az eszünk használatáról nem mondtunk le, merünk gondolkodni, nem adtuk el az elveinket és a gerincünket a messiásért, ez pedig önmagában érdemesít minket a halálos ítéletre.

A stílszerű az lenne, ha a messiás úr keresztre feszítene minket. Alig várjuk, hogy Magyar Péter visszaszerezze (lépésről lépésre és tégláról téglára) Magyarországot, amit 1944-ben nemzettestvérei megszereztek és hamas elveszítettek. A horthystákat csak engedje futni, nem csináltak törvénytelent, de kérjük, tőlünk szabadítsa meg ezt a szép országot.

Mi veszélyesek vagyunk. Mi gondolkodunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.