2024. május 8., szerda

AMERIKAI NÉPSZAVA: NEM LESZÜNK KÍNAI GYARMAT, MERT MÁR AZ VAGYUNK

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2024.05.08.


Hszi Csin-ping kínai elnök európai útjának igazi állomása Magyarország, miután Budapest lett Kína európai főhadiszállása. Ennek oka nemcsak az, hogy a kínai beruházások elérték azt a volument, ami már stratégiai partnerré teszi Magyarországot, hanem a két országot összekapcsolja a demokratikus Nyugattal szembeni ideológia és közös érdek.

Kína Orbánon keresztül tud jelen lenni és terjeszkedni Európában, kijátszva az Európai Unió szabályait és rendelkezéseit, mert Magyarország révén hozzájut azokhoz a lehetőségekhez, amelyeket a tagországok élveznek. Magyarország Kína trójai falova, az ötödik hadoszlop, s egyben gyarmat is, mert az „Egy övezet, egy út” révén Kína adósrabszolgája is lesz.

Kína azért fontos Orbánnak, mert Kína menti meg a rendszerét az összeomlástól. Orbán a bármikor lehívható Kínai gyorshitelekkel tudja elkerülni a fizetésképtelenséget. Kína érdeke lett, hogy Orbán meg ne bukjon, segítse az oroszokat, akik mgött szintén Kína áll, segítse a kínai megszállást Európában.

Hszi Csin-ping úgy érkezik Magyarországra, mint Kína egyik tartományába. nemcsak arról van szó, hogy sok kínai üzemet telepítenek Magyarországra, az akkumulátorgyárakkal egy mérgező szeméttelepet csinálnak Magyarországból, s most már a kínai autógyártásnak is Magyarország lesz az európai központja, ahonnan az európai autóipart támadják...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.