2024. május 19., vasárnap

AMERIKAI NÉPSZAVA: SZIJJÁRTÓ ÉS ORBÁN ÉRINTETT AZ OROSZ KÉMBOTRÁNYBAN

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2024.05.18.


Teljesen nyilvánvaló Szijjártó Péter külügyminiszter személyes érintettsége az oroszokkal való együttműködésben, amelynek során az orosz titkosszolgálatok beépültek a külügy informatikai rendszerébe, ahonnan eljuthattak más kormányzati szerverekbe is, s egy orosz kémhálózat működik a magyar Külügyminisztériumban Szijjártó Péter védelme alatt.

Egy ilyen volumenű behatolás után egyértelműen felmerül a miniszter felelőssége, az orosz titkosszolgálatokkal való együttműködés gyanúja, ami felveti annak lehetőségét is, hogy a magyar külügyminiszter, Szijjártó Péter, orosz kém, orosz ügynök, aki az orosz államnak dolgozik Magyarországgal szemben. Ezt támasztja alá a magyar orosz állami kitüntetés is.

Ha Szijjártó letagadja a bizonyított külügy elleni orosz kibertámadást, akkor az oroszokkal van. Szijjártó fedezi és leplezi az orosz titkosszolgálatok Magyarország elleni akcióit. Mivel ezek miatt nem tettek semmit az oroszokkal szemben, együttműködnek velük, az oroszok ehhez Szijjártó és a magyar külügy engedélyét és támogatását élvezik.

A nyilvánosságra került belső dokumentumok bizonyítják, hogy az orosz kibertámadások, ha egyáltalán „támadásnak” lehet őket nevezni, s nem beengedésnek, megtörténtek, a külügy pedig tudott róluk. Hónapokon át nem törént semmi, az oroszok pedig mindenhez hozzáfértek, a legbizalmasabb külügyi információkhoz, levelekhez, munkatársak adataihoz.

A teljes magyar külügyi kommunikáció és informatika kompromittálódott, az oroszok ki-be jártak a külügy rendszereiben, úgy láttak minden számítógépet, mint a használója, mintha az oroszok a gép előtt ültek volna. Erről a külügyi vezetés tudott, és semmiféle lépést nem tett sem a helyzet azonnali megszüntetésére, sem az oroszokkal szemben nem lépett fel.

Ez azt jelenti, hogy a Szijjártó vezette Külügyminisztérium nem tartotta fontosnak az orosz titkosszolgálat elől rejteni a magyar külügy bizalmas adatait, információt és tevékenységét. Szijjártó megnyitotta az orosz titkosszolgálat előtt az utat Magyarország nemzetbiztonsági információi és titkai előtt, a magyar külügy gyakorlatilag orosz kontroll és irányítás alatt áll.

Ezt támasztja alá a magyar külügy egész tevékenysége, ahogyan az orosz érdekeket védi a világban, segíti az oroszok háborúját, akadályozza és gyengíti Ukrajna támogatását, az EU és a NATO ellen uszít, orosz propagandát, háborús rémhíreket terjeszt, akadályozza az oroszok elleni szankciókat és Ukrajna kapitulációját sürgeti. Az orosz terjeszkedést segíti...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.