2024. május 17., péntek

EZÜSTÖZÖTT PEZSGŐSPOHARAK ÉS NYAKFŰTÉS: ÚJONNAN 100 MILLIÓ FORINTNÁL IS TÖBBE KERÜLT A RÁKAY PHILIP ÁLTAL HASZNÁLT MAYBACH

ÁTLÁTSZÓ
Szerző: ERDÉLYI KATALIN
2024.05.17.


Múlt héten olvasónk Budakeszin egy autómosóban fotózta le a Fidesz-rajongó kommunikátort egy Mercedes-Maybach tisztogatása közben. A jármű rendszámát természetesen nem tettük közzé, de lekérdeztük a kormányzati nyilvántartásban. Ott pedig szerencsére alaposan dokumentálták a Maybach eredetiségvizsgálatát, így jó minőségű fotókon, közelebbről is megcsodálhatjuk az autót. A kocsi adataiból pedig az is kiderül, hogy Rákay Philip a drágább, 95 millióról induló 680-as változatot választotta bézsszínű, exkluzív bőrülésekkel, fa díszítőelemekkel, masszírozós-nyakfűtéses, első osztályú hátsó ülésekkel és emblémázott, ezüstözött pezsgőspoharakkal.


Ahogy azt az előző cikkünkben Sturcz Antal autós újságíró elmondta, a Maybach a Mercedesek csúcsa, ha a kényelem és a luxus számít. A különlegesség persze nem olcsó, Rákay például az alapáras gyári szín helyett az Obszidián-fekete/Kalahári-arany kéttónusú fényezést választotta, aminek a felára 7,67 millió forint.

Olvasónk egy átlagos május eleji hétköznapon fotózta le Rákay Philipet egy „lándzsás” autómosóban, ahol a fideszes megmondóember és filmproducer egy Mercedes-Maybachot tisztogatott. Az alkalomhoz illő laza öltözékben: sötétkék, könyékig feltűrt ing, világos nadrág, sportcipő, napszemüveg, bal kézen karóra, jobb kézen karkötő.

Az autóról készült olvasói fotókat megmutattuk Sturcz Antalnak, a Check Engine Youtube-csatorna újságírójának, aki elmondta, hogy a fotókon egyértelműen beazonosítható a jármű, csak azt nem lehet eldönteni, hogy a 72 millió forintról induló 580-as, vagy a 95 milliótól kezdődő 680-as változatról van szó. A kocsi színét azonban Sturcz könnyedén felismerte és az árát is meg tudta mondani: „A képeken látható autó Obszidián-fekete/Kalahári-arany kéttónusú fényezésének felára 7,67 millió forint”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.