2024. június 8., szombat

DOBREV KLÁRA: A FIDESZ TÖNKRETETTE AZ ORSZÁGOT, ÉS JOBBRÓL NEM LEHET LEVÁLTANI

HÍRKLIKK
Szerző: HÍRKLIKK
2024.06.08.


Magyarországon normális fizetés, nyugdíj, egészségügy, oktatás csak akkor lesz, ha véget ér Orbán Viktor rendszere, mert most minden egyes lépésükkel messzebb viszik a magyar embereket az európai jóléttől, a Tisza Párt pedig ugyanolyan jobboldali párt, mint az Orbán vezette Fidesz, vagy mint a Toroczkai vezette Mi Hazánk. Így foglalta össze a választások előtt Dobrev Klára a jobboldali pártokról kialakult véleményét a KlikkTV Mélyvíz című műsorában.


Mint mondta, mindhárom magyar jobboldali párt, amelynek van esélye a bejutásra, és mindegyik egy gyengébb Európát akar, ahelyett, hogy erős szociális Európa lenne, amely képes garantálni az európai jólétet minden állampolgárának. „Szerintük nincsenek európai értékek, ezért a jogállamisági eljárás csak valami zsarolás a Bizottság kezében. Mi egyetlenként képviselünk egy erős Európát.”

Dobrev Klára, a hárompárti ellenzéki összefogás közös EP-listavezetője emlékeztetett, amikor Magyarország az unióhoz csatlakozott, nem egyszerűen egy jogszabályhoz akart alkalmazkodni, hanem európai életet akart a népnek. „Én azt tapasztalom, hogy a nagy többségnek ma elege van Orbán Viktor rendszeréből, Orbán Viktor politikájának ma kisebbsége van ebben az országban.” Hozzátette, a kampányban az ellenzék minden megmozdulása is arról szólt, hogyan lesz jobb ebben az országban a hétköznapi élet. Mint mondta, Orbán Viktor mindenről beszél – mint utoljára a Békemeneten –, csak a magyar emberekről, a fizetésekről, a nyugdíjról, az egészségügyi várólistákról nem, pedig egy miniszterelnököt azért választunk meg. „Persze, hogy nem beszél, mert totális kudarcot vallott, minden területen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.