2024. június 4., kedd

PALOTÁS JÁNOS: ORBÁN A PUTYINI RENDSZER RÉSZÉVÉ TESZI MAGYARORSZÁGOT

KLIKK TV / TÍZ
Műsorvezető: BOLGÁR GYÖRGY
2024.06.04.Az ellenzéki pártoknak egységesen kellene fellépniük az illetékes hazai és európai intézményeknél, hogy a sokrétű választási csalások, a közvélemény megtévesztése, félrevezetése miatt fosszák meg mandátumuktól a Fidesz-KDNP Európa-parlamenti képviselőit - hangoztatta a KlikkTV Tíz című műsorában Palotás János, pénzügyi-gazdasági tanácsadó. A korábbi politikus elmondta: azért vállal néhány éve ismét szerepet a közéletben, mert elviselhetetlennek tartja az Orbán-féle „maffiakormány” működését. 

Mint mondta, Orbánék kivezetik az országot az Unióból és a NATO-ból, végül pedig a putyini rendszer kiszolgálójából annak részévé teszi. Palotás a kérdésben fordult már Ursula von der Leyenhez, az Európai Bizottság elnökéhez, aki egyetértéséről biztosította. 

Ennek véget kell vetni, hiszen nyilvánvaló, hogy nem kerülhetnek be az Európai Parlamentbe a Fidesz-KDNP jogsértő módszerekkel megválasztott képviselői, azok nem kaphatnak lehetőséget jogszabályok alkotására – fejtette ki Palotás János.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.