2015. december 19., szombat

A FIDESZ-KDMP, MINT AZ EMBERI JOGOK VÉDELMEZŐJE

PROSZEKTÚRA BLOG
Szerző: Dr. Proszekútor
2015.12.19.


Az országunk vezetői szerintem teljesen meg vannak győződve arról, hogy a Telekomot valójában a Sorosbérenc, libsibolsi, véleményterrorista, komcsi, liberálfasiszta baloldal mozgatta a háttérből, amikor megvonta Ákostól az egyébként jól megérdemelt ötvenmilliós apanázsát. Mert ezek, ha tehetik, mindig rárontanak nemzetünkre.
Orbánék szerint ugyanis minden gonoszság eredője a baloldal. Ez a bizonyos „ráront a nemzetére” szófordulat is, mint tudjuk, magától Orbán Viktortól ered.
Emlékszünk arra is, amikor pár éve Kövér László azt mondta ülésvezető elnökként egy parlamenti ülésen, miszerint a baloldaliak örüljenek egyáltalán, hogy luk van a seggükön. Nem egészen ezekkel a szavakkal fejezte ki magát, de nagyjából ez volt az értelme. („Önmagában méltatlan, hogy a tőlem balra helyet foglaló képviselő hölgyek és urak egyáltalán itt ülhetnek ebben az Országgyűlésben.”)
Aztán Kövér úr olyasmit is mondott egy másik alkalommal, immár egész kontinensünkre vetítve, miszerint mindaz, amit a magyar baloldal sajátosságának, genetikai hibából fakadó torzult karakterének gondoltunk, az valójában az európai baloldal karaktere.
Na most ezek a baloldalt pocskondiázó, pokolba kívánó, gmo-mentes Fidesz-KDNP-s urak lettek hirtelen a demokrácia és emberi jogok bajnokai!
Egyébként ők nem először oktatják ki egész Európát demokráciából. Emlékezzünk például, amikor a miniszterelnökünknek hirtelen a halálbüntetés lett a kedvenc elterelő gumicsont vitatémája.
És amikor ezt az EU prominensei számon kérték rajta, olyképpen reagált, hogy korainak tartja megválaszolni a kérdést, be kell-e vezetni a halálbüntetést vagy sem, de fontos, hogy beszéljenek róla. "Megint ott tartunk", mondta (mű)felháborodva, hogy Brüsszelben egyesek a vitát nem akarják engedni", demokráciavita állt elő"...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.