2015. december 19., szombat

A KORMÁNY DÖNTÖTT: ÁKOS LEGYEN CSALÁDÜGYI MINISZTER!

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: Trombitás Alfréd
2015.12.19.


Pártunk és kormányunk gondoskodott arról, hogy az év vége felé a lényeges kérdések helyett egy bohózatról beszéljen az ország keményen dolgozó népe. Miközben Ákos kettős mércével méricskéli a férfi és női nemet, fogalmunk sincs arról, kik, milyen pénzekből vesznek állami földeket, kereskedelmi televíziót, internetes portált. Ettől függetlenül mégis oda kell figyelnünk a Fidesz által istápolt popénekes szavaira, mert kiderült, lényegében a kormány álláspontját képviseli, ezért bármi áron kiáll mellette a kormányzó többség.
Rétvári Bence ATV-s szenvedését elnézve egyértelművé vált számunkra az, hogy nincs az a vállalhatatlan ügy, melybe bele ne állna a kormány, ha számára fontos személyekről van szó. Orbán Viktor sajátos taktikáját alkalmazva annál jobban kiemeli saját kádereit, minél jobban támadják azt. Otthoni hasonlatát idézve: „Ha támadják a felcsúti kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani azt Bicskéig.” Nos, ha Rogán Antalt megérintette a korrupció szele, akkor minisztert kell csinálni belőle, ha Matolcsy György zsákszámra önti ki a pénzt a Magyar Nemzeti Bankból, akkor adni kell neki még egy tőzsdét is, ha Farkas Flóriánt azzal vádolják, hogy nyoma veszett roma integrációs pénzeknek… na de ezt hagyjuk. Ilyen logika mentén, ha Ákost csesztetik macsó kijelentései miatt, akkor adjunk neki egy hozzá passzoló tárcát, vagyis Kovács Ákos legyen családügyi miniszter! Lássák a liberálisok, a komcsik, a zöldek, a nőjogi aktivisták, az egyenlőségpártiak, a multik, az emancipáltak, az okoskodó társadalomtudósok, hogy az Orbán-kormány nem hátrál meg, nem hagyja Ákost az út szélén, inkább rábízza a magyar családok jövőjét.
No, de félre a tréfával! Olyan korban élünk ebben az országban, hogy amit most viccként mesélünk egymásnak, azt fél év múlva valóságként éljük meg, úgyhogy aki bohóckodásnak véli az iménti felvetést, az csak figyeljen! Eljön még a Kánaán, lesz még Mága Zoltánból kulturális államtitkár, Széles Gáborból gravitációügyi főtanácsadó, Pataki Attilából pedig a földönkívüliek koordinálásával megbízott tárcavezető. Orbán Viktor kormánya olyan papagájkommandóban hisz, amely annál többször mond el valamit, minél nagyobb őrültség. Ez persze bizonyos ügyekben akár eredményre is vezet, ám az esetek többségében a mennyiség nem csap át minőségbe, vagyis, ami első hallásra hülyeségnek tűnik, az többszöri hallásra még nagyobb hülyeség lesz...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.