2015. december 14., hétfő

ADELE ÉS ÁKOS

ÖRÜLÜNK, VINCENT?
Szerző: jotunder
2015.12.14.



Kovács Ákos szerint a nőknek nem dolga versenyezni a férfiakkal a munkaerőpiacon, az ő dolguk, hogy tartozzanak valakihez. Kovács Ákos valamiféle balkáni Michael Bubléként tölt meg rossz ízlésű emberekkel Papp László arénákat, ami nyilván több, mint a semmi, gondolom van olyan zenész, mint a balkáni Richard Clayderman, Havasi Balázs. Egy kicsit undorítóbb figura, de zenésznek biztosan van olyan közepes. Nincs ezekkel a mondatokkal semmi baj, Magyarországon pillanatnyilag abszolút többségben van az az idea, hogy egy nőnek az önmegvalósítás csúcsa az legyen, hogy megszüli valamely elbutult fasiszta politikus unokáját.
          Csak arra gondoltam, hogy milyen lenne a verseny a munkaerőpiacon Adele Laurie Blue Adkins és Kovács Ákos között. Adele nem a Kárpát-medansz nevezetű nagyméretű lefolyót tölti meg nézőkkel, hanem a világot. Éppen most döntötte meg a brit lemezeladási rekordot.
          Aztán persze eszembe jut Janis Joplin, Ella Fitzgerald, Maria Callas, Edith Piaf, akikkel igen érdekes tehetségversenyt folytathatna le a "Bosszú népe" című nyilas heccdalocska szerzője...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.