2016. január 17., vasárnap

MANIPULÁCUIÓRÓL, ÉS... AHONNAN BÉKÉBEN IS MENEKÜLNEK

GONDOLATVILÁGBAN BLOG
Szerző: Andrew_s
2016.01.17.


Ha már született némi utánlövés a „Saul fia” kapcsán, akkor most tegyük le, egy kicsit, azt témát, és nézzünk szét a csontos-tálban. Már csak azért is, mert a „Köln+menekültek” cédulával ellátott darabot nem hagyják nyugodni a vizsgálatok befejezéséig.
Lehet, hogy Kölnben sem, de az biztos, hogy hazánkban nem.

A legfrissebb, különben Fidesz-közeli vélemény szerint tudatos médiamanipuláció zajlott Németországban. Annyira azért nem manipulálták a híreket, hogy illusztrációként régebben és máshonnan származó videókat játszottak volna be, de minden nem lehet tökéletes. Az MTVA talán már szervezi a továbbképzéseket a német kollegáknak. Nem feledve, hogy olyan vélemény is ismert, ami alapján a német média tulajdonképpen semmit nem hallgatott el.
Ami szintén lehet némileg túlzott megállapítás. Annak fényében, hogy nyilvános bocsánatkérés is történt az eset kapcsán.

Azért a német közvélemény összességében nem a magyar filmhíradóból kellett, hogy tájékozódjon. Ami mégis azt jelzi, hogy az információk közkinccsé lettek. Először már január 2.-án is tudósítva az történtekről. Ezt követően tényleg érdekes lehet az a vélemény a Fidesz civiljei részéről, hogy tudatosan manipulált volt az, ami nem biztos, hogy manipulált volt.

ITT OLVASHATÓ

2 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.