2016. január 13., szerda

NE CIRKUSZOLJ, VEZESD A VÁROST!

MODERN MAGYARORSZÁG MOZGALOM
Szerző: Bokros Lajos
2016.01.13.


Nyílt levél Tarlós Istvánnak

Kedves István, csalódottnak látszol. Bajtársad saját szavaid szerint hátadba vágta a kést. Hát igen, ilyen az, amikor valakinek a hivatali feladatai összeütköznek a diktátor szeszélyével.

Megmondta a főnök, hogy nem szereti Budapestet. Ebben 50 évnyi kisebbrendűségi érzés, lompos félműveltség, lappangó utálat, a "bűnös város" horthysta utóérzete és némi fennhéjázó gőg búvik meg.

Ne félj István, gazdád nem kutya. Ugat, de nem harap.

Büszke vagy arra, hogy Téged a budapesti nép választott meg. Akkor még szeretted a főnököt és elfogadtad, hogy Téged segít minden plakát, minden busz, minden TV-állomás, a Fidesz két és fél milliárd forintnyi kampánypénze - az adófizetők zsebéből, jogtalanul. Nem jöttél el a polgármesterjelölti-vitára. Minek. Fennhéjázó gőggel lenézted minden versenytársadat.

Nekem nem jutott egy villamosnyi plakáthely sem, volt két és fél millió saját forrásom és kaptam több, mint 36%-ot. Pedig engem csak a társadalom támogatott, nem a Te diktátorod hatalma és másoktól jogtalanul elvett pénze.

Látod, van ellenszer. Úgy hívják, hogy emberi méltóság.

Nem kellett volna sokszor tízmilliárd forintot teljesen fölösleges projektekre költeni (pl. fonódó villamos: minek megy a HÉV tetején még villamos is?). Szolgálhattad volna már régen a város és környéke érdekeit azzal, hogy önfinanszírozóvá teszed a BKV-t (spórolhattál volna pl. azzal, hogy a BKK-t felszámolod).

Ha jól gazdálkodnál a gazdag város pénzével, akkor nem függenél a központi költségvetéstől, a diktátor szeretetétől. Büszkén nézhetnél a tükörbe. Lehetnél hős. Ehelyett kiszolgáltatott, megalázott szolga vagy. Kár érted.

Ne cirkuszolj, vezesd a várost! Állj a sarkadra, egyenesítsd ki a gerincedet!

Sikert kívánok,
Bokros Lajos
elnök
Modern Magyarország Mozgalom


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.