2016. január 7., csütörtök

SOK-SOK HOSSZÚ KATINKA KELL, HOGY LEBONTSUK EZT A ROHADT RENDSZERT

NYUGATI FÉNY BLOG
Szerző: Első Kézből
2016.01.07.


Egy napra felragyogott a fény e sivár honban. Egy napra úgy érezhettük: mégsem csak a gyáva helyezkedők és elvtelen talpnyalók országa vagyunk. A büszkeségünk okát Hosszú Katinkának hívják.

Az ötszörös világ- és kilencszeres Európa-bajnok úszónő, aki egyszemélyben maga a világszínvonal, megmutatta: milyen az, amikor valakiben van erkölcsi tartás és nem lehet a hazánkban bevett módszerekkel korrumpálni.

Hosszú Katinka karácsony előtt egyszer már kiállt a nyilvánosság elé, és komoly vádakat és kéréseket fogalmazott meg a Magyar Úszó Szövetség felé. Elmondta: három éve harcol a szövetséggel, akik elvárják tőle a világszínvonalat, de közel sem biztosítják hozzá az elméleti és technikai feltételeket.  

Válaszul Gyárfásék a legtipikusabb magyar módszerrel reagáltak: megpróbálták elhallgattatni, megvesztegetni a kibeszélő úszónőt. Már másnap egy 12 milliós „karácsonyi ajándékkal” keresték meg Hosszút, amelynek egyedüli feltételeként azt szabták: szerepelnie kell a 2017-es vizes vb promóciójában...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.