2016. február 25., csütörtök

JÓL BESZÓLTAK A TILTAKOZÓ ORVOSOKNAK, PEDIG CSAK JÓT AKARTAK!

MUTYIMONDÓ - ÁTLÁTSZÓ
Szerző: mutyimondó
2016.02.25.


Ha van 3 perced:
Újabb lehetséges szálak Kubatovékhoz a népszavazási botrányban
Kubatov Gábor titkárának gimnáziumi osztálytársa volt az a fiatalember, aki a népszavazási kérdést beadó Erdősi Lászlónét kísérte a Nemzeti Választási Irodánál. Az Index szerint  Varró Ádámnak hívják a férfit, és neki is erős fradis kötődése van, akárcsak az őket kísérő kopaszoknak, akikkel közösen meghekkelték az MSZP népszavazási kezdeményezését. (Index,444HVG)
Kirabolhatja-e a kormány az általa vezetett országot?
Három Átlátszó-blog is foglalkozott a népszavazás körül kialakult helyzettel.  A Falramentaparlament-blog szerint (cinikusan szólva) valójában a legfontosabb kérdésről lesz népszavazás, azaz, hogy kirabolhatja-e a kormány az általa vezetett országot? Az Ígyírnánkmi alkotmányjogászai azt vizsgálták, hogy hányféle okból nem lehet népszavazást tartani a Fidesz által kezdeményezett kérdésben, de mégis miért lesz (valószínűleg). A Vastagbőr pedig azt nézte meg, hogyan nem volt a keddi botrány hír a köztévében. (FalramentaparlamentÍgyírnánkmi,Vastagbőr)
Jól beszóltak a tiltakozó orvosoknak
Belülről bomlasztják a rendszert, aláássák a kórházak iránti bizalmat – lényegében ezzel vádolja az ÁNTSZ az „1001 orvos hálapénz nélkül” Facebook-csoport tagjait, akik korábban közleményben panaszolták a kórházak higiéniás helyzetét. Az ÁNTSZ szerint teljes biztonságban vannak, akik Magyarországon közfinanszírozott egészségügyi szolgáltatást vesznek igénybe. Azok, akik pluszban fizetnek, feltétlenül. A minisztérium szerint minden a legnagyobb rendben. (HVG444HVG)

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.