2016. február 8., hétfő

KÉTSÉGES EGYSÉG

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.02.08.


Elindult az akció, nem lehet az ilyet túl korán kezdeni.
Ceglédi Zoltán kezdte a sort, majd Berkecz Balázs, az Együtt elnökségi tagja nyalintott oda egy kiadósat pártbéli főnökének, aki maga is elmondta a véleményét Gyurcsányról - na hol? Hát a Magyar Idők című demokrata lapnak.
Aztán odanyilatkozott egyet a PM-től Tordai Bence is, aki szintúgy megalapvetette, hogy más pártokkal nem foglalkoznak, merthogy őket az emberek érdeklik.
Tóbiás nem árulta el, hogy őket kik érdeklik - jelenleg még vitakérdés, hogy a közép-középosztály vagy a felső-középosztály pártja szeretnének lenni, Marx lehányná őket, ha élne.
De nem él, ezért aztán itt állunk ezzel a nagy kalap párttal, meg a valódi kisemberekkel, pártképviselet nélkül.
Végignézve a fenetudja kinek a politikusai során, elkeseredik az ember - hát tényleg nem maradt szellemi tőke a baloldalon?
Gyurcsány néha  még mond ezt-azt, de egyre kevesebb  a lendület,  a hit, a baloldaliság, igaz viszont, hogy soha nem is határozta meg pártját baloldali pártként.
Ő nem pávatáncot, hanem tojástáncot táncol - elnézegetném a két táncost párban, a pávatáncos és a tojástáncos padödöjét, tütüben...
Ott van még Bokros Lajos, aki szintúgy nem baloldali, de legalább tisztán gondolkodó és tisztességes ember - nem is tolong utána szinte senki...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.